- 9 Şubat 2010
- 17.835
- 39.769
Normal koşullarda risksiz dönemdesiniz, biz de bahsettiğiniz dönemde korunmasız ikişki yaşıyoruz, ben hamile kalmadım şimdiye kadar. Yumurtlamanız ve adetiniz düzenliyse hamile kalma ihtimaliniz yok ama eğer yumurtlamanız düzensizse dışarsını yıkamakla falan hamilelik engelleyemezsiniz gidip ertesigün hapı almanız gerekir.Selam kızlar acaba hamile kalır mıyım bilemedim içime şüphe düştü… adetim bugün itibari ile bitti diye duş aldım temizledim fakat duştan sonra biraz biraz geldi akşamdan itibaren gelmedi gecesi eşimle ilişkiye girdik ve içeri boşaldı hamilelik istemediğim için hemen kalkıp yıkadım tuvalete oturdum. Sizce hamilelik ihtimal varmı? Doğurganlık dönemi henüz başlamadı düşük yazıyor..
Yıkadı isen olmaz sanıyorum.
Şayet çocuk istiyorsanız vajinal duş yapmayın derler..
Aaa gerçekten mi? Ben tam tersini istediğim için sordum da.. şimdi vajinal duş tam.olrak.nedir
İlaç kullanıyorum da alışkanlık yine içtim o yüzden tedirginim ama yıkadım tuvalettemi de yaptım ya bilemiyorum
Yıkama hamileliği engellemiyor ya çünkü Kuzenim de yıkamıştı ve dış gebelik oldu. Bi tanıdık daha aynı sorunla karşılaştı yıkadı dış gebelik oldu. Vajinal duşu da bilmiyorum.
Yıkadım bir çok kez tuvaletimi de yaptım ayıptır söylemesi
Vajinal duş dedikleri şey o bölgeye direk su tutmak..
O bölgeye direk su tutmak..
Hamile kalmamak için yapılan bu yontemmis.
Olacak oldu mu zevk suyu bile yeterli oluyor olmadı mida olmuyor aylarca korunmadan yapsanda olmuyor o yüzden karar verilmedikçe asla şansa birakmamak lazimHanımlar vajinal duş: enjektör ya da benzeri bir şeyi vajina içine sokarak su püskürtmektir. Bu sirkeli su olur genellikle, rahin ağzı ve vajina içini başka şekilde yıkamanız mümkün değildir. Duş başlığıyla dışardan su püskürterek falan yapamazsınız, yaptığınız vajinal duş olmaz, dış genitali yıkamış olursunuz sadece, vajinal duş mantar vajinit gibi rahatsızlıklar dışında önerilmez ayrıca gebeliği de önlemez.
İdrar yapmak da vajinayı temizlemez sadece dış genitali temizler. İlişki sonrası tuvalete gitmenin önemi vajinada kalan meni artıklarının pozisyon sebebiyle hızlıca vajinadan çıkmasını sağlar ve hamileliği önleme ihtimali yoktur.
Kaçtı tutamadım ne ya, korunma konusunda eşinize güvenmekle hata ediyorsunuz. Gerçekten hamile kalmak istemiyorsanız korunma işini sizin ele almanız gerekiyor. Ben 39 yaşındayım yumurtlamamı kendim izleyebiliyorum, bedenim konusunda bilgim tam o yüzden takvim yöntemine güvenebilirim. Sizin böyle bir lüksünüz var mı? Kocanıza güveneceğinize gidip doğum kontrol hapı alın, nuvaring deneyin, spiral taktırın ama bu adama güvenmeyin. Bu sefer kısır dönemdeydiniz, belki hamile kalmayacaksınız ama gelecek sefer yumurtlama zamanına denk gelebilir, kızdığınız için kaçırdığını söylemeye de bilir. Huzursuz olacaksanız ertesigün hapı alın gecikmeden, hamilelik oyuncak değildirBen de anlamış değilim neden yapıyo eşim ‘kaçtı tutamadım’ ikinci kez başıma geliyor da . Kanamam sabahtan vardı çünkü inanın bilmiyorum bu konuları yaşayarak öğreniyorumkanama varken hamilelik olmaz diye bilirdim hep ama biraz araştırınca ….
Pek çok korunma yöntemine hakimim, prezervatifi de son anda takan bir kocam var ama isteğim dışında hiç hamile kalmadım, istediğim zaman da sadece 1 ay boşa geçti. Ben bu zevk suyu meselesinin milyonda birden fazla olduğunu hiç sanmıyorum, kk abartması var o işin içindeOlacak oldu mu zevk suyu bile yeterli oluyor olmadı mida olmuyor aylarca korunmadan yapsanda olmuyor o yüzden karar verilmedikçe asla şansa birakmamak lazim
Biliyorum canım seninle arkadasiz yaklaşık 3 ay aradan sonra tekrar sıfırdan başlamak istedimPek çok korunma yöntemine hakimim, prezervatifi de son anda takan bir kocam var ama isteğim dışında hiç hamile kalmadım, istediğim zaman da sadece 1 ay boşa geçti. Ben bu zevk suyu meselesinin milyonda birden fazla olduğunu hiç sanmıyorum, kk abartması var o işin içinde
Ayrıca idrar yolları iltihabı olmamak için gebelik düşünenler bile zaten ilişki sonrası tuvalete giderler.Hanımlar vajinal duş: enjektör ya da benzeri bir şeyi vajina içine sokarak su püskürtmektir. Bu sirkeli su olur genellikle, rahin ağzı ve vajina içini başka şekilde yıkamanız mümkün değildir. Duş başlığıyla dışardan su püskürterek falan yapamazsınız, yaptığınız vajinal duş olmaz, dış genitali yıkamış olursunuz sadece, vajinal duş mantar vajinit gibi rahatsızlıklar dışında önerilmez ayrıca gebeliği de önlemez.
İdrar yapmak da vajinayı temizlemez sadece dış genitali temizler. İlişki sonrası tuvalete gitmenin önemi vajinada kalan meni artıklarının pozisyon sebebiyle hızlıca vajinadan çıkmasını sağlar ve hamileliği önleme ihtimali yoktur.
Üyelik iptal edip yenisini mi aldın, kimsin diyeceğim ifşaya girecek, yeni üyeliğin hayırlı olsunBiliyorum canım seninle arkadasiz yaklaşık 3 ay aradan sonra tekrar sıfırdan başlamak istedim
öyle bir şey yokmuş. Kağan Kocatepe'yi dinlerseniz o söylüyor. zaten ilişki sırasında spermler hızlı hareket ettiği için vajinadan içeri girmiş oluyo saniyeler içinde. yani siz isterseniz yıkayın edin o spermler içeri girdikten sonra yıkamak falan filan onlar biraz hikaye.Yıkadı isen olmaz sanıyorum.
Şayet çocuk istiyorsanız vajinal duş yapmayın derler..
Sağol canımÜyelik iptal edip yenisini mi aldın, kimsin diyeceğim ifşaya girecek, yeni üyeliğin hayırlı olsun
Hamile kalmak istemiyorsan karşılıklı korunacaksınız, otoyıkamacı gibi yıkayıp tuvalete oturmakla korunmak olmuyo. Sonra hamile kalınca sorsan korunurken oldu dersiniz. Gidin bir ertesi gün hapı alın için bari.Selam kızlar acaba hamile kalır mıyım bilemedim içime şüphe düştü… adetim bugün itibari ile bitti diye duş aldım temizledim fakat duştan sonra biraz biraz geldi akşamdan itibaren gelmedi gecesi eşimle ilişkiye girdik ve içeri boşaldı hamilelik istemediğim için hemen kalkıp yıkadım tuvalete oturdum. Sizce hamilelik ihtimal varmı? Doğurganlık dönemi henüz başlamadı düşük yazıyor..
Tuvaletinizi yapmanizla alakasi ne? Cisiniz rahminizden gelmiyor.Yıkadım bir çok kez tuvaletimi de yaptım ayıptır söylemesi