Hamile miyim??

balik0

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2021
100
31
Selam kızlar acaba hamile kalır mıyım bilemedim içime şüphe düştü… adetim bugün itibari ile bitti diye duş aldım temizledim fakat duştan sonra biraz biraz geldi. Sizce hamilelik ihtimal varmı? Doğurganlık dönemi henüz başlamadı düşük yazıyor..

Son düzenleme:
Henuz hamile degilsiniz ama olabilirsiniz

Yıkadı isen olmaz sanıyorum.
Şayet çocuk istiyorsanız vajinal duş yapmayın derler..

Hamile kalma durumu her zaman olabilir. Yumurtlama günüm olmamasına rağmen adetimin bitiminde hamile kalmıştım ben. Herkeste aynı şey olacak diye bişey söz konusu değil tabi ki. Kısaca; nasip kısmet

Yıkadı isen olmaz sanıyorum.
Şayet çocuk istiyorsanız vajinal duş yapmayın derler..
Yıkama hamileliği engellemiyor ya çünkü Kuzenim de yıkamıştı ve dış gebelik oldu. Bi tanıdık daha aynı sorunla karşılaştı yıkadı dış gebelik oldu. Vajinal duşu da bilmiyorum.

Yıkama hamileliği engellemiyor ya çünkü Kuzenim de yıkamıştı ve dış gebelik oldu. Bi tanıdık daha aynı sorunla karşılaştı yıkadı dış gebelik oldu. Vajinal duşu da bilmiyorum.

Vajinal duş dedikleri şey o bölgeye direk su tutmak..

Korunmadan olursa zevk suyu ile bile hamile kalan var riske girmeyin çocuk istemiyorsanız

Hamile kalma durumu her zaman olabilir. Yumurtlama günüm olmamasına rağmen adetimin bitiminde hamile kalmıştım ben. Herkeste aynı şey olacak diye bişey söz konusu değil tabi ki. Kısaca; nasip kısmet
Tabii ki nasip ama sabah kanamam vardı akşam kesildi ve olan oldu hemen yıkadım ama bilemiyorum kızlarrr

Olasılık yüksek yani polemiğe girmek istemiyorum ama sizde niye korunmuyorsuniz içine niye yapıyor valla anlamış degilim
Ben de anlamış değilim neden yapıyo eşim ‘kaçtı tutamadım’ ikinci kez başıma geliyor da . Kanamam sabahtan vardı çünkü inanın bilmiyorum bu konuları yaşayarak öğreniyorum kanama varken hamilelik olmaz diye bilirdim hep ama biraz araştırınca ….

İns hakkınızda hayırlısı olur ne diyeyim evli yetişkin insanlarsiniz bilmeniz gerekiyor aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…