Henuz hamile degilsiniz ama olabilirsinizSelam kızlar acaba hamile kalır mıyım bilemedim içime şüphe düştü… adetim bugün itibari ile bitti diye duş aldım temizledim fakat duştan sonra biraz biraz geldi akşamdan itibaren gelmedi gecesi eşimle ilişkiye girdik ve içeri boşaldı hamilelik istemediğim için hemen kalkıp yıkadım tuvalete oturdum. Sizce hamilelik ihtimal varmı? Doğurganlık dönemi henüz başlamadı düşük yazıyor..
Selam kızlar acaba hamile kalır mıyım bilemedim içime şüphe düştü… adetim bugün itibari ile bitti diye duş aldım temizledim fakat duştan sonra biraz biraz geldi akşamdan itibaren gelmedi gecesi eşimle ilişkiye girdik ve içeri boşaldı hamilelik istemediğim için hemen kalkıp yıkadım tuvalete oturdum. Sizce hamilelik ihtimal varmı? Doğurganlık dönemi henüz başlamadı düşük yazıyor..
Aaa gerçekten mi? Ben tam tersini istediğim için sordum da.. şimdi vajinal duş tam.olrak.nedirYıkadı isen olmaz sanıyorum.
Şayet çocuk istiyorsanız vajinal duş yapmayın derler..
İlaç kullanıyorum da alışkanlık yine içtim o yüzden tedirginim ama yıkadım tuvalettemi de yaptım ya bilemiyorumHenuz hamile degilsiniz ama olabilirsiniz
Yıkama hamileliği engellemiyor ya çünkü Kuzenim de yıkamıştı ve dış gebelik oldu. Bi tanıdık daha aynı sorunla karşılaştı yıkadı dış gebelik oldu. Vajinal duşu da bilmiyorum.Yıkadı isen olmaz sanıyorum.
Yıkadım bir çok kez tuvaletimi de yaptım ayıptır söylemesiYıkadı isen olmaz sanıyorum.
Yıkama hamileliği engellemiyor ya çünkü Kuzenim de yıkamıştı ve dış gebelik oldu. Bi tanıdık daha aynı sorunla karşılaştı yıkadı dış gebelik oldu. Vajinal duşu da bilmiyorum.
Tabii ki nasipHamile kalma durumu her zaman olabilir. Yumurtlama günüm olmamasına rağmen adetimin bitiminde hamile kalmıştım ben. Herkeste aynı şey olacak diye bişey söz konusu değil tabi ki. Kısaca; nasip kısmet
Aaa gerçekten mi? Ben tam tersini istediğim için sordum da.. şimdi vajinal duş tam.olrak.nedir
Yani olabilir mi dersinKorunmadan olursa zevk suyu ile bile hamile kalan var riske girmeyin çocuk istemiyorsanız
Olma ihtimali yüksekYani olabilir mi dersin
Bu şüpheyle kafayı ye diyosunbanaOlma ihtimali yüksek
Olasılık yüksek yani polemiğe girmek istemiyorum ama sizde niye korunmuyorsuniz içine niye yapıyor valla anlamış degilimBu şüpheyle kafayı ye diyosunbana
Ben de anlamış değilim neden yapıyo eşim ‘kaçtı tutamadım’ ikinci kez başıma geliyor da . Kanamam sabahtan vardı çünkü inanın bilmiyorum bu konuları yaşayarak öğreniyorumOlasılık yüksek yani polemiğe girmek istemiyorum ama sizde niye korunmuyorsuniz içine niye yapıyor valla anlamış degilim
İns hakkınızda hayırlısı olur ne diyeyim evli yetişkin insanlarsiniz bilmeniz gerekiyor aslındaBen de anlamış değilim neden yapıyo eşim ‘kaçtı tutamadım’ ikinci kez başıma geliyor da . Kanamam sabahtan vardı çünkü inanın bilmiyorum bu konuları yaşayarak öğreniyorumkanama varken hamilelik olmaz diye bilirdim hep ama biraz araştırınca ….
Basına gelmeyince hiç araştırmıyoruz valla okumanak etmemek bizim hep hatamızİns hakkınızda hayırlısı olur ne diyeyim evli yetişkin insanlarsiniz bilmeniz gerekiyor aslında
Aynen dikkat edersiniz bundan sonraBasına gelmeyince hiç araştırmıyoruz valla okumanak etmemek bizim hep hatamız