Gebeliğe Hazırlık Hamile miyim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dimi ya. Zaten stresli bi süreç, daha da stres yapıyoruz bu şekilde.
Benim çok şükür yumurtalıklarımda tüplerimde bir sıkıntı yok tahlillerimde temiz çıkıyor. Ona rağmen neredeyse bir yıl olcak geçen ay hamile kalabildim daha. (Kimyasalla sonuçlandı ama.) yani ne zamandır deniyorsunuz bilmiyorum ama şayet aramızda bu mesajı okuyup üzülenler varsa çocuğum olmuyor falan diye üzülmesinler bi sağlık sorunu yoksa 1 veya 1,5 yıla kadar olmaması çok normalmiş

Benim çok şükür yumurtalıklarımda tüplerimde bir sıkıntı yok tahlillerimde temiz çıkıyor. Ona rağmen neredeyse bir yıl olcak geçen ay hamile kalabildim daha. (Kimyasalla sonuçlandı ama.) yani ne zamandır deniyorsunuz bilmiyorum ama şayet aramızda bu mesajı okuyup üzülenler varsa çocuğum olmuyor falan diye üzülmesinler bi sağlık sorunu yoksa 1 veya 1,5 yıla kadar olmaması çok normalmiş
Bende de bir sorun çıkmadı ama 2 senedir deniyoruz olmadı. İlk defa testte çizgimsi bi şey görünce heyecan yaptım🙈

Canım her kadının vücudu farklı ve aslında vücudumuzu en iyi tanıyanlarda bizleriz. Bişeylerin bi önceki aydan farklı olduğunu aslında vücudunu iyi tanıyorsan anlıyorsun. Ben 10 ay boyunca aynı şeyleri yaşayıp 11. Ay bişeylerin farklı olduğunu hissettim ve gecikmede yaşayınca test yapmıştım pozitif çıkmıştı. Biraz daha bekle regline daha 9 gün varmış şimdiden kendini strese sokma. Umarımda güzel haberler alırsın
Cevap verdiğin için teşekkür ederim. Tebrik ederim bu arada. Evet kramplar kendini çok hissettiriyor ve devam ediyor. Hiç bu şekilde kramplarım olmamıştı. Daha dokuz gün var erken ama bu tarihlerde gebelik testi yapıp sonuç alanları bile duyduğum için sizlere fikir sormak istedim.

Bu sabah yaptığım testte, düne göre daha koyu çıktı🙈 Ama yine de heveslenmek istemiyorum. Sizce var mı?

Eklentiler

• 5A53E8D0-8C6E-47FF-BAD8-93C00799BE56.png
    5A53E8D0-8C6E-47FF-BAD8-93C00799BE56.png
    499,6 KB · Görüntüleme: 104
Merhaba hamile mi sniz ben de subat ayında kimyasal gecirdim 22 mart ta test yapıcam adet olmazsam

Merhabalar daha yeni katıldım aranıza.. Bu konu ile ilgili çok yazı okudum. Reglime daha 2 gün vardı bugün sabah peçeteye çok hafif pembe renkli bir damla fark ettim. Regl olduğum zaman çok ağrılı olur hatta çok aşırı kanamam olur. Ben regl oldum diye ped taktım ama akşama kadar hiç pede bulaşmamış hatta idrarda bile yok peçeteye sadece bir kaç damla bulaşıyor. Çok sık idrara çıkıyorum hatta koku hassasiyeti de var. Gebelik testi yaptım negatif çıktı çok merak ediyorum acaba yerleşme kanaması mı diye eşim biraz daha bekleyelim üzülmeyelim diyor böyle olupta hamile haberi alanlar var mı acaba.. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın 🤲🏻
Ben de hamile olduğumu düşünüyordum yarın regl günüm normalde bugün sadece peçeteye kan gibi bile değil açık renkli bir sıvı geliyor regl kanını ve ilk gününü ayırt edebilirim diye düşünüyorum eşime kanamam olduğunu hamile olmadığımı söyledim ama bilemiyorum bu yerleşme kanamasından haberim yoktu benim sende sonucunun ne olduğunu bildirir misin canım 🥰

Ben de hamile olduğumu düşünüyordum yarın regl günüm normalde bugün sadece peçeteye kan gibi bile değil açık renkli bir sıvı geliyor regl kanını ve ilk gününü ayırt edebilirim diye düşünüyorum eşime kanamam olduğunu hamile olmadığımı söyledim ama bilemiyorum bu yerleşme kanamasından haberim yoktu benim sende sonucunun ne olduğunu bildirir misin canım 🥰
Negatif çıktı canım ama hala hasta olmadım nasip hayırlısı böyleymiş rabbim sizlere nasip etsin inşallah 💐😚

865 çıktı canım benim
Merhaba, ben de şu an aynı durumdayım, adet günümde önce pembe sonra kahverengi akıntım oldu sadece idrardan sonra gelen, iki gün sürdü bugün 3.gün test yaptım silik çıktı. Kan vermeye henüz korkuyorum bir boş bir dış gebelik geçmişim var. Bu hcg seviyeniz kaçıncı günde verdiğiniz testte çıktı ve şu anki durumunuz nedir öğrenebilir öiyim sağlıklı mı devam ediyor?

Merhaba, ben de şu an aynı durumdayım, adet günümde önce pembe sonra kahverengi akıntım oldu sadece idrardan sonra gelen, iki gün sürdü bugün 3.gün test yaptım silik çıktı. Kan vermeye henüz korkuyorum bir boş bir dış gebelik geçmişim var. Bu hcg seviyeniz kaçıncı günde verdiğiniz testte çıktı ve şu anki durumunuz nedir öğrenebilir öiyim sağlıklı mı devam ediyor?
Merhaba, benim lekelenme bittikten sonraki 5. günümde bu sonuç çıktı. Şuan hamileliğim devam ediyor herhangi bir problem yok çok şükür.

yerleşme kanaması da regl yakını olduğu için bazen karışması çok normal ama inşallah vardır, Rabbim isteyen herkese nasip etsin😊
Benim adetime 9 gün önce kahverengi lekelenme oldu 1 gün sürdü bı kaç damla şeklinde test yapmaya da cesaretim yok adet günümü bekliyorum merakla 🤦 inşallah hamileyimdir Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın 🤲🏽🤲🏽

X