Gebeliğe Hazırlık Hamile miyim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende sadece peçeteye sürünce gelen açık pembe kan var bugün 2. Günü normalde 8 martta hasta olacağım ama hiç daha önceden böyle bir şey ile karşılaşmadım. Benim hastalığım çok ağrılı geçer ve aşırı kanamalı olur.bunda öyle bir şey yoktu biraz da ondan heveslendim
Benimde beklediğim regl tarihi 8 marttı. 6 martta lekelenme yaşayıp devamı gelmedi. Geçen ayda aynı durumu yaşamıştım lekelenme sonrası adetim gelmeyice bi kaç gün sonra test vermiştim pozitif çıkmıştı ama sonrasında kimyasal gebelik olduğu için sonlandı. Bu ayda aynı durumu yaşamamak için test vermiyorum bilerek. Umarım sizde gebelik çıkmıştır

Merhaba, çok şükür hamileyim :) 🙏🏼
Kanda mı çıktı acaba idrarda mı ben 9unda test yaptım negatif çıktı haftaya cumaya kadar bekleyeceğiz kan testi için heveslenmek istemiyorum mide bulantım var koku hassasiyetim var idrarda negatifi görünce çok canım sıkıldı kan testi bile baktırmak istemiyorum yoktur diye

Herkese merhaba. Dört aydır gebelik planlıyor ve deniyorum. İlk defa bu ay yumurtalama günlerini tam olarak değerlendirdik. Adetime dokuz gün var. İki gündür özellikle sol kasığımda iğne batması gibi belli aralıklarla seyreden kramplarım var. Göğüs hassasiyetim vs yok. Çok sık olmasa da normalden daha fazla idrara çıkma ihtiyacı duyuyorum. İki üç gündür de beyaz kokusuz bir akıntım var. Ama bu akıntı normal akıntılarımdan daha fazla ve sık. Aynı belirtileri yaşayıp hamile olan var mı? Görüşlerinizi ve tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim, isteyen herkese nasip olsun inşallah 💖

Benimde beklediğim regl tarihi 8 marttı. 6 martta lekelenme yaşayıp devamı gelmedi. Geçen ayda aynı durumu yaşamıştım lekelenme sonrası adetim gelmeyice bi kaç gün sonra test vermiştim pozitif çıkmıştı ama sonrasında kimyasal gebelik olduğu için sonlandı. Bu ayda aynı durumu yaşamamak için test vermiyorum bilerek. Umarım sizde gebelik çıkmıştır

Bende bekliyorum en son 9unda normal gebelik testi yaptım negatif çıktı eşimle anlaşma yaptık haftaya cumaya kadar bekleyeceğim diye içim kıpır kıpır nasıl sabretcem bilmiyorum siz naptınız inşallah vardır bebiş

Herkese merhaba. Dört aydır gebelik planlıyor ve deniyorum. İlk defa bu ay yumurtalama günlerini tam olarak değerlendirdik. Adetime dokuz gün var. İki gündür özellikle sol kasığımda iğne batması gibi belli aralıklarla seyreden kramplarım var. Göğüs hassasiyetim vs yok. Çok sık olmasa da normalden daha fazla idrara çıkma ihtiyacı duyuyorum. İki üç gündür de beyaz kokusuz bir akıntım var. Ama bu akıntı normal akıntılarımdan daha fazla ve sık. Aynı belirtileri yaşayıp hamile olan var mı? Görüşlerinizi ve tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim, isteyen herkese nasip olsun inşallah 💖
Canım her kadının vücudu farklı ve aslında vücudumuzu en iyi tanıyanlarda bizleriz. Bişeylerin bi önceki aydan farklı olduğunu aslında vücudunu iyi tanıyorsan anlıyorsun. Ben 10 ay boyunca aynı şeyleri yaşayıp 11. Ay bişeylerin farklı olduğunu hissettim ve gecikmede yaşayınca test yapmıştım pozitif çıkmıştı. Biraz daha bekle regline daha 9 gün varmış şimdiden kendini strese sokma. Umarımda güzel haberler alırsın

Bende bekliyorum en son 9unda normal gebelik testi yaptım negatif çıktı eşimle anlaşma yaptık haftaya cumaya kadar bekleyeceğim diye içim kıpır kıpır nasıl sabretcem bilmiyorum siz naptınız inşallah vardır bebiş
Canım benim lekelenmemin üstünden 6 gün geçti ama 10 gün geçmeden test vermeyi düşünmüyorum açıkçası. Adet tarihiniz geçmişmiydi test yaptığınızda

Adetim 8iydi 6sı lekelenme yaşadım 9 u 10u gibi bitti 4 gün gecikti gözüküyor. Arkadaşım benim için doktoruna sormuş adetinin üstünden 7 gün geçsin demiş. Aslında bende korkuyorum geçen ay idrar testim pozitif çıktı kan 0.5 çıktı bu ay hiç kıpırtı bile yoktu testte kan için de bekliyorum. Aşırı sinirlilik var mesela koku hassasiyeti var ne bileyim sık idrar var hadi koku ile mide bulantısı psikolojik olabilir de diğerleri de mi öyle acaba kaç tane test yaptım çıkmayacak gibi bir dala tutunmak istiyorum 😔

Kanda mı çıktı acaba idrarda mı ben 9unda test yaptım negatif çıktı haftaya cumaya kadar bekleyeceğiz kan testi için heveslenmek istemiyorum mide bulantım var koku hassasiyetim var idrarda negatifi görünce çok canım sıkıldı kan testi bile baktırmak istemiyorum yoktur diye
Canım olumsuz düşünme hemen burda okuduğum kadarıyla hemen çıkmayanlar var bekle bakalım adet olacak mısın? Ben 10 unda önce ovulasyon testi yaptım pozitifti. Sonra gebelik testi yaptım o da pozitif sonra da kan testi yaptırdım o da pozitif çıktı. Tabi bu pozitifler önemli değil daha önce yaşadım biliyorum önemli olan sağ salim kucağa alabilmek Allahın izniyle🙏🏼

Arkadaşlar selam öncelikle. Güzel haberi alanları da tebrik ederim. Fotoğrafta görünüyor mu bilmiyorum ama sizce testteki hayalet çizgi ne? Kuruma çizgisi mi yoksa bebiş olabilir mi? Testi yaptıktan bir dk sonra fln çıktı.

Eklentiler

• 735E52D6-C7BD-477A-A588-78A23E2C39F6.jpeg
    735E52D6-C7BD-477A-A588-78A23E2C39F6.jpeg
    63,1 KB · Görüntüleme: 112
  • 7F1ECDDE-E708-49C2-857D-F72950E8CCB0.jpeg
    7F1ECDDE-E708-49C2-857D-F72950E8CCB0.jpeg
    55,9 KB · Görüntüleme: 112
Canım bi kaç gün sonra tekrar dene gittikçe çizginin koyulaşması laZım. Genelde ikinci çizgi çok silikte olsa gebelik başlangıcı olma ihtimali çok çok yüksek. Lakin önemli olan beta değerindeki düzenli artış

Canım bi kaç gün sonra tekrar dene gittikçe çizginin koyulaşması laZım. Genelde ikinci çizgi çok silikte olsa gebelik başlangıcı olma ihtimali çok çok yüksek. Lakin önemli olan beta değerindeki düzenli artış
Çok teşekkür ederim canım, yarın da denerim. İnşallah koyulaşır.

İnşallah canım rabbim sizinde gönlünüze göre versin. Ama testi ne zaman yaptığında önemli. Adetin geciktiğinde yaptıysan eğer daha net sonuçlar alıyorsun.

X