Bebetime cok hassas bi test laboquickten daha hassas başka bir yerde ver birde kanKızlar merhaba. Benim sat 5 Ocak bat 4 Şubat. Hala adet olmadım. 4 şubatta yapmış olduğum kaset testi aşağıya ekliyorum çünkü pozitif çıktı. Belirgin olarak çıkan baby tıme. Silik çıkan laboqıuk. Ama 7 şubatta kan testi yaptırdım 0.100 çıktı. Anlam veremiyorum hala adet olmadım. Bütün gündüz çok az pembe akıntım oldu sonra kesildi bir anda şuanda belim ve sağ kasığım çok ağrıyor. Benzer bir durum yaşayan var mı ? Acaba geç döllenme mi ?
Hiç. Bi ilaç kullanmıyorumBı de canım bazı ilaçlar da kandaki HCG seviyesini az olsa da yükseltebilir eğer ilaç kullaniyorsan o da etkilemiş olabilir
Cuma gününe kadar adet olmazsam doktora görüneceğimBebetime cok hassas bi test laboquickten daha hassas başka bir yerde ver birde kan
Oldu ama testleri gördünüz mü ?Olsa kanda çıkardı. Kanda çıkmayıp testte çıkar gibi olmaz ki
Gördüm ama test hatalı da olabilir. Bence birkaç gün bekleyip tekrar kan verin varsa kanda çıkarOldu ama testleri gördünüz mü ?
HamilemisinizKızlar merhaba. Benim sat 5 Ocak bat 4 Şubat. Hala adet olmadım. 4 şubatta yapmış olduğum kaset testi aşağıya ekliyorum çünkü pozitif çıktı. Belirgin olarak çıkan baby tıme. Silik çıkan laboqıuk. Ama 7 şubatta kan testi yaptırdım 0.100 çıktı. Anlam veremiyorum hala adet olmadım. Bütün gündüz çok az pembe akıntım oldu sonra kesildi bir anda şuanda belim ve sağ kasığım çok ağrıyor. Benzer bir durum yaşayan var mı ? Acaba geç döllenme mi ?