Gebeliğe Hazırlık Hamile miyim ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Mekap

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2021
2.061
1.492
29
Kızlar merhaba. Benim sat 5 Ocak bat 4 Şubat. Hala adet olmadım. 4 şubatta yapmış olduğum kaset testi aşağıya ekliyorum çünkü pozitif çıktı. Belirgin olarak çıkan baby tıme. Silik çıkan laboqıuk. Ama 7 şubatta kan testi yaptırdım 0.100 çıktı. Anlam veremiyorum hala adet olmadım. Bütün gündüz çok az pembe akıntım oldu sonra kesildi bir anda şuanda belim ve sağ kasığım çok ağrıyor. Benzer bir durum yaşayan var mı ? Acaba geç döllenme mi ?

Eklentiler

• 7AE16D38-7495-4E5E-B9D0-DEF5D2D63C06.png
    7AE16D38-7495-4E5E-B9D0-DEF5D2D63C06.png
    395,7 KB · Görüntüleme: 183
  • 62E812BD-8E0C-4483-9F65-A7572C2DCC08.jpeg
    62E812BD-8E0C-4483-9F65-A7572C2DCC08.jpeg
    50,5 KB · Görüntüleme: 188
Benimde testte silik görünce pozitif olarak algıladım direk ve kan testinde de doğrulandı ama geçen ay senin durumunu andıran bir durumla karsilastim bnde sekiz gün boyunca adet olmadım ve bir günlük sadece peçeteye silince kahverengi akıntım olmuştu kesin hamileyim diye test yaptım ama negatif çıkmısti ve üç gün sonra regl oldum senin ki tam tersine pozitif ama belki de geç dollenmedir eğer istersen yarın kan yine ver çünkü testte de çok silik çıkmış daha çok yeni olabilir

Bı de canım bazı ilaçlar da kandaki HCG seviyesini az olsa da yükseltebilir eğer ilaç kullaniyorsan o da etkilemiş olabilir

Kızlar merhaba. Benim sat 5 Ocak bat 4 Şubat. Hala adet olmadım. 4 şubatta yapmış olduğum kaset testi aşağıya ekliyorum çünkü pozitif çıktı. Belirgin olarak çıkan baby tıme. Silik çıkan laboqıuk. Ama 7 şubatta kan testi yaptırdım 0.100 çıktı. Anlam veremiyorum hala adet olmadım. Bütün gündüz çok az pembe akıntım oldu sonra kesildi bir anda şuanda belim ve sağ kasığım çok ağrıyor. Benzer bir durum yaşayan var mı ? Acaba geç döllenme mi ?
Bebetime cok hassas bi test laboquickten daha hassas başka bir yerde ver birde kan

Olsa kanda çıkardı. Kanda çıkmayıp testte çıkar gibi olmaz ki

Testin 5 dkkdan sonraki sonuçları yanlıştır. İdrarın. Yerleşme kanaması da olabilir kanaman. Sabah ilk idrarınla tekrar dene bir kaç gün sonra. Veya bekleyemezsen bugün. Daha erken dönem olabilir. Sağlıksız gebelik ise vücut atmayada adet olarak hazırlanıyor olabilir. İdrar da 300 HCG altı çıkmaz. Ya test hatalı ya da yanlış uygulama çok sonra baktın.

Hamilemisiniz

X