• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim

Bende bu ay hamilelik belirtileri yaşadım çok fazla kasık karın batmları oldu ama adet günüm gelince adet sancılarım vs. Onlarda oldu ve sonuç adet oldum hamile değilmişim . Sizin gününüz geçmiş bence bir test yapın
Adetim 10 gün geçti :( korunmasız ilişkiye girdim ama hamile kalınacak bir hareket olmadı yinede korkuyorum stresli bir dönem geçirdim o yüzden olmamış olabilir miyim adet belirtilerim var akıntım fazla sıvı bir şekilde midemde yanma karnında sancı sizce olur muyum yardımcı olurmusunuz :(

Adetim 10 gün geçti :KK43: korunmasız ilişkiye girdim ama hamile kalınacak bir hareket olmadı yinede korkuyorum stresli bir dönem geçirdim o yüzden olmamış olabilir miyim adet belirtilerim var akıntım fazla sıvı bir şekilde midemde yanma karnında sancı sizce olur muyum yardımcı olurmusunuz :KK43:
Adetim 10 gün geçti :KK43: korunmasız ilişkiye girdim ama hamile kalınacak bir hareket olmadı yinede korkuyorum stresli bir dönem geçirdim o yüzden olmamış olabilir miyim adet belirtilerim var akıntım fazla sıvı bir şekilde midemde yanma karnında sancı sizce olur muyum yardımcı olurmusunuz :KK43:
Benim adetim 10 gecikse 1 sn durmam test yapardım 😅😅 hemen test yapın bence negatıf çıksa bile kan tahlili yapın derim

Merhaba, 1 ocakta sevgilimle prezervatifle korunarak ilişki yaşadık ancak ilişkinin ortasında beyaz bir sıvı gördük. 8 ocakta regl olmam gerekirken 13 ocağa kadar gecikti. Aynı gün beta hcg testimin sonucunu almaya giderken regl oldum ve her zamanki kadar sürdü, zaten doktor da direkt gebe değilsin dedi ve zaten değerim de 0.2. Ancak şimdi yumurtlamamdan birkaç gün gün sonra vajinamda inanılmaz bir kaşıntı oldu hâlâ devam ediyor ve o gün peçetemde akıntıya bulaşmış belli bile olmayacak kıl gibi incelikte bir pembelik gördüm. Sizce yine de hamile olma ihtimalim var mı?
Yok

Back