Sonuç pekı adet mi oldunuz yoksa hamile miBenim adet belirtilerim vardı sadece göğsüm her zamankinden fazla şişmişti diğer belirtiler adet öncemde hep olur bir de adet olmadan psikolojim çok bozulurdu benim kendim farkederdim psikolojim bozulmayınca dedim adet olamicam heralde
Profilimde yazıyor ya 11 haftalık hamileyimSonuç pekı adet mi oldunuz yoksa hamile mi
Çok tatlısınProfilimde yazıyor ya 11 haftalık hamileyim
Fark etmemişim K.bakmayınProfilimde yazıyor ya 11 haftalık hamileyim
Ne demek olabilir aynen inşallah ya sizde gönlünüzdekine kavusursunuzFark etmemişim K.bakmayınhayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah darısı başıma
AminnnNe demek olabilir aynen inşallah ya sizde gönlünüzdekine kavusursunuz
Prezervatif kullanmışsınız üstüne adet de olmuşsunuz üstü doktor da hamile değilsin demiş bende korkulacak bişey yok. Kaşıntı var diyorsunuz sizde enfeksiyon felan olabilir . İleri boyutta bir enfeksiyonsa kanamada olur .Merhaba, 1 ocakta sevgilimle prezervatifle korunarak ilişki yaşadık ancak ilişkinin ortasında beyaz bir sıvı gördük. 8 ocakta regl olmam gerekirken 13 ocağa kadar gecikti. Aynı gün beta hcg testimin sonucunu almaya giderken regl oldum ve her zamanki kadar sürdü, zaten doktor da direkt gebe değilsin dedi ve zaten değerim de 0.2. Ancak şimdi yumurtlamamdan birkaç gün gün sonra vajinamda inanılmaz bir kaşıntı oldu hâlâ devam ediyor ve o gün peçetemde akıntıya bulaşmış belli bile olmayacak kıl gibi incelikte bir pembelik gördüm. Sizce yine de hamile olma ihtimalim var mı?
Teşekkürler, çok sağ olunPrezervatif kullanmışsınız üstüne adet de olmuşsunuz üstü doktor da hamile değilsin demiş bende korkulacak bişey yok. Kaşıntı var diyorsunuz sizde enfeksiyon felan olabilir . İleri boyutta bir enfeksiyonsa kanamada olur .
Bnde de hamilelik belirtileri var gibi ama emin değilim 6 gün geçti günümden birde göğüs hassasiyyeti var ishal de oluyorum adet olucam gibi hissediyorum ama hala olmadımMerhaba arkadaşlar . Hamilelik belirtilerim oldu bu ay , 5 6 gun boyunca karında ve kasıklarda ağrı , bel ve sırt ağrım oldu , sık idrara çıkma, beyazımsı kokusuz bir akıntı, yorgunluk .Suanda regl 2 gün kaldı ve hafiften adet olucakmışım gibi bir ağrı war ara ara oluyor çok korkuyorum acaba adet mi olucam yoksa hamile miyim ? Sizlerde böyle durum yaşadınız mı ? Hamilelik belirtileri yaşadığınız halde adet gününe bir kaç gün kala sancı oldu mu buna rağmen hamile kalan arkadaşlarımız war mı ? Yardımcı olursanız sevinirim
Bende bu ay hamilelik belirtileri yaşadım çok fazla kasık karın batmları oldu ama adet günüm gelince adet sancılarım vs. Onlarda oldu ve sonuç adet oldum hamile değilmişim . Sizin gününüz geçmiş bence bir test yapınBnde de hamilelik belirtileri var gibi ama emin değilim 6 gün geçti günümden birde göğüs hassasiyyeti var ishal de oluyorum adet olucam gibi hissediyorum ama hala olmadım
Biraz daha sabredicem canım 37 gün oldu adet olmayalıBende bu ay hamilelik belirtileri yaşadım çok fazla kasık karın batmları oldu ama adet günüm gelince adet sancılarım vs. Onlarda oldu ve sonuç adet oldum hamile değilmişim . Sizin gününüz geçmiş bence bir test yapın
Ben senin bu söylediklerin her ay yaşıyorum bu ay kesin hamileyim diyorum ama hep gecikmeli olarak hasta oluyorum... inşallah Rabbim sana hayırlı sağlıklı
İnşallah hamile kalırsınBen senin bu söylediklerin her ay yaşıyorum bu ay kesin hamileyim diyorum ama hep gecikmeli olarak hasta oluyorum... inşallah Rabbim sana hayırlı sağlıklı bir evlat nasip eylesin..
Amin inşallahBen 3 -4 aydır aynı dediğin şeyleri yapıyorum ama demekki vakti zamanı var Allah hayırlı şekilde nasip eylesin inşallah anne olmayı..
Aynı belirtileri yaşıyorum canım hamilemisnMerhaba arkadaşlar . Hamilelik belirtilerim oldu bu ay , 5 6 gun boyunca karında ve kasıklarda ağrı , bel ve sırt ağrım oldu , sık idrara çıkma, beyazımsı kokusuz bir akıntı, yorgunluk .Suanda regl 2 gün kaldı ve hafiften adet olucakmışım gibi bir ağrı war ara ara oluyor çok korkuyorum acaba adet mi olucam yoksa hamile miyim ? Sizlerde böyle durum yaşadınız mı ? Hamilelik belirtileri yaşadığınız halde adet gününe bir kaç gün kala sancı oldu mu buna rağmen hamile kalan arkadaşlarımız war mı ? Yardımcı olursanız sevinirim
Maalesef regl oldum . Onca belirti vardı ama adet günümde adet gördümAynı belirtileri yaşıyorum canım hamilemisma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?