• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim?

gzml

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2012
6
1
86
İstanbul
Merhaba Kadınlar 🤗

Regl dönemime 4 gün kala predictor marka erken gebelik testi yaptım. Test sonucum fotograftaki gibi cıktı. Öğlenden sonra 4’te yaptım. Silik olduğu için pek emin olamadım. Sizce hamile olma ihtimalim nedir?

Eklentiler

• E2E52621-996C-42CB-A06B-CA15FA87FFFF.jpeg
    E2E52621-996C-42CB-A06B-CA15FA87FFFF.jpeg
    42,1 KB · Görüntüleme: 159
teşekkür ederim 🎈kan testi vericem umarım doğrudur da hamileyimdir. Hpv’den dolayı kanserden döndüm. Rahim agzımı aldırmak zorunda kaldım. İlerlemeden bir an once anne olmak istiyorum 🙏🏼

Merhaba Kadınlar 🤗

Regl dönemime 4 gün kala predictor marka erken gebelik testi yaptım. Test sonucum fotograftaki gibi cıktı. Öğlenden sonra 4’te yaptım. Silik olduğu için pek emin olamadım. Sizce hamile olma ihtimalim nedir?
Allah hayırlı etsin tatlım bence sonuç pozitif ❤️

Merhaba Kadınlar 🤗

Bence kesın hamılesınız ama kan verın daha kesın sonuc alırsanız eğer hamişseniz bizede dua edın 😊❤️

Hastalığınız için geçmiş olsun. Silik değil çizgi bariz belli oluyor 5 dk içinde çıktıysa kan verin sonuç kesinleşsin.

Back