Hamile miyim ???

demeter95

Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2020
75
33
8
29
Herkese Merhabaaa
Adetime 2 gün var dün gece pembe bi lekelenme oldu ama devamı gelmedi sabah test yaptım ikinci çizgi silik . Sizce hamile miyim

Eklentiler

• 574E46DC-C230-4792-8EFF-53DDEBAFC66C.jpeg
    63,4 KB · Görüntüleme: 110
Hemen bu şekilde çıktıysa hamile gibi görünüyorsun canım ama kesin blgi için kan testi yaptır :) Allah kucağına almayı nasip etsin. Ne kadar süredir deniyordunuz

Ben de daha ince çizgi var adetime 5 gün vardı çünkü çoğu kişi hamile olduğumu düşünüyor. Senin ki daha net adet günün geçince kan vermelisin bence

merhaba canım teste göre gebelik var hayırlı olsun inşallah

ama kanama pek hoş karşılanmaz gebelikte.

yerleşme kanaması nadir görülse de eğer kesilmezse doktora görünmende fayda var önlem alınır en azındn.
sağlıkla gelsin inşallahh

Kan vermeyi düşündüm bugün ama belki çıkmaz diye beklemeye karar verdim ilimizin de vardır inşallah
İnan ben de zor duruyorum ama adet günü gelmeden yükselmeyen idrarda pozitif kanda negatif gören arkadaşım vardı sonradan yükseldi o yüzden gitmek istemiyorum

herkese merhaba, adetime 3 gün kala belirtiler doğrultusunda kan verdim. bu sonuca göre hamile miyim, bilen bilgilendirebilir mi beni?

Eklentiler

• F1E4C7C3-9545-430B-A493-007FF77B4275.jpeg
    60 KB · Görüntüleme: 40
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…