Hamile miyim?

Bence bizle dalga geciyor hem emin hamile olmadigina hem tasdiklenmek istiyor. Üstüne birde madalya takalim mi bu büyük başarın icin sana

Bende istiyorum acaba hamilemiyim, adetime 4 gün var dün test yaptım negatif
Test erken olmuş. İlişki oldu mu ay içinde? Olmadıysa ya da korunmalı olduysa kesin gebelik vardır. Yok düzenli korunmasız ilişki oldu diyorsanız gebelik olmayabilir. Şu an baktım da rahimde kalınlaşma var adete de işaret olabilir bu gebeliğe de. Adetiniz geçsin gelin tekrar bakalım.

Hahaaaahaa
Evet test erken oldu.
Diğer gebeliklerimde ilk denemde oldu bunda heves ettim
Düzenli olmadı ve ısrarla düzensiz oldu. Kısmetse varsa olacak. Ama rahimde ekalınlaşma var diyorsan umutlandım bak

Hahaaaahaa
Evet test erken oldu.
Diğer gebeliklerimde ilk denemde oldu bunda heves ettim
Düzenli olmadı ve ısrarla düzensiz oldu. Kısmetse varsa olacak. Ama rahimde ekalınlaşma var diyorsan umutlandım bak
İnşallah hamilesinizdir. Allah sağlıklı gebelikler versin isteyen herkese. ❤
Süper göz ultrasonu. Şaka bir yana zevk suyundan komşum hamile kaldı. Bindee bir oluyor işte. Nasip
Komşu yalan söylemiştir ya da çok doğurgandır. Ceket atsan misali.

merhaba, adetime 3 gün kala belirtiler doğrultusunda kan verdim. bu sonuca göre hamile miyim, bilen bilgilendirebilir mi beni?

Eklentiler

• 8703E184-40B5-43AD-99AA-291C4D30AFA7.webp
    12 KB · Görüntüleme: 22
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…