Haklısınız ama insan korkuyor.. Peki sizce neden reglim geçikmiş olabilir şuan test yapsam doğru sonuç verir mi?Hamile kalmak o kadar kolay değil yahu bi anlayın artık lütfen....
Boşalma olmadı diyorsunuz o zaman korkmanizi gerektirecek bisey yok. Üstüne birde ertesi gün hapı kullanmissin muhtemelen odur adet döngünü belirtini vs. dengesizleştiren.Haklısınız ama insan korkuyor.. Peki sizce neden reglim geçikmiş olabilir şuan test yapsam doğru sonuç verir mi?
Zevk suyundan hamile kalan insanları okudum. Bu yüzden korkuyorum. İnşallah ertesi gün hapı sebebiyledir...Boşalma olmadı diyorsunuz o zaman korkmanizi gerektirecek bisey yok. Üstüne birde ertesi gün hapı kullanmissin muhtemelen odur adet döngünü belirtini vs. dengesizleştiren.
Ne zaman test yapmam gerekir şuan yapsam doğru sonuç verir mi ?Zevk suyundan hamile kalınsaydı bir düzine çocuğum olurdu galiba sanırsam
Hemen yap çift çizgiyi görürsen haber ver bakNe zaman test yapmam gerekir şuan yapsam doğru sonuç verir mi ?
Evet hamilesiniz. Hayırlı olsun.Merhabalar. Regl bitiminden 1 gün sonra ilişkiye girdik ve boşalma olmadı. Zevk suyundan korkuyoruz. Bir gün sonra Ertesi gün hapı kullandım. Kesinlikle boşalma olmadı. Reglim 3 gün gecikti bugün 3. gün. Önceden reglden önce 4-5 gün göğüslerime dokunamazdım. Şuan az bi ağrı var. Ertesi gün hapı kullandığım için mi gecikti? Çok stres yaptığımdan olabilir mi? Değerli yorumlarınızı bekliyorum.
Dalga mı geçiyosunuzEvet hamilesiniz. Hayırlı olsun.
Evet hamilesiniz. Hayırlı olsun.
Hayır ciddiyim. Boşalma olmamış ama belirtilerinize göre hamilesiniz. Siz de hamile miyim diye sormamış miydiniz zaten? Cevabım: hamilesiniz.Dalga mı geçiyosunuz
Bence doğru değil.Reglimin gecikmesinin 3. günü yaptım doğru sonuç mudur acaba ??
Hangi belirtiler?Hayır ciddiyim. Boşalma olmamış ama belirtilerinize göre hamilesiniz. Siz de hamile miyim diye sormamış miydiniz zaten? Cevabım: hamilesiniz.
Canım ertesi gün hapından kaynaklıdır sonuç olarak hormonları etkilyosun bi şekilde testte yapmışsın negatif zaten bi kaç gün sonra için rahat etmezse eğer tekrar yaparsınErtesi gün hapı kullandım ondan olabilir mi
Hemde ne şok sesli kahkaha atmama sebep olduKısa çaplı bi şok geçirdi şu an kendisi
Hangi belirtiler?
Regl bitiminden 1 gün sonra ilişkiye girdik ve boşalma olmadı. Zevk suyundan korkuyoruz. Kesinlikle boşalma olmadı. Reglim 3 gün gecikti bugün 3. gün. Önceden reglden önce 4-5 gün göğüslerime dokunamazdım. Şuan az bi ağrı var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?