- 8 Ocak 2019
- 1.058
- 963
- 73
- Konu Sahibi Hadikalkgelbulbirbahane
-
Çok teşekkür ederim inşallah pozitif sonuç alırımTeste göre hamilesiniz bir kan testi verip kesin sonucu alabilirsiniz maşallah Rabbim gönlünüze göre versin
Teşekkür ederimBariz belli ikinci çizgi. Tebrik ederim. Kan testi verip netleştirin
ÇıkmazdıTeşekkür ederimEğer olmasaydı saniyesinde çıkmazdı değil mi ikinci çizgi
Amin inşallahÇok teşekkür ederim inşallah pozitif sonuç alırımAllah isteyen herkese nasip eder inşallah
Şimdi farkettim bende siz söyleyinceİnşallah hamilesinizdir , genelde c daha koyu t silik çıkar gebelik testlerinde sık rastlanan bir durum mu bilemedim.
Ovulasyon testlerinde oluyor ama, testin kullanım talimatında yazıyor ise hamilesiniz tebrikler.
Şimdi farkettim bende siz söyleyinceidrar bölmesi t cizgisinin sağında duruyor ama önce onu koyulaştı ondan sonra c çizgisi belirdi .test mi bozuk çıktı acaba
Yarın sabah ilk idrarla tekrar deneyecem inşallah çok teşekkür ederimYaaa lütfen üzülmeyin, sizi üzmek için yazmadım dikkatimi çekti sadece gebelik testinde ilk defa gördüm, ovulasyon testlerinde olması gereken bu şekilde zaten.
Belki bu şekilde de oluyordur bilen arkadaşlar vardır yazarlar , testin tarihi geçerli mi yine de bakın siz , başka test varsa onlada deneyin.
İnşallah hamilesinizdir.
HamileeeesiiiiinnnnnŞuan benim de testim böyle ve ben de çok merak ediyorum,güzel haberler alırız inşallah.. ben 2 gün bekleyeceğim sonra tekrar test yapıcam
Ahahah inşallahh bi kızımı Ocak ayında kaybettim çok isterim tekrar kız annesi olmayı tabi önce rabbim sağlıklı sihhatli kucağıma aşmayı nasip etsinHamileeeesiiiiinnnnnbence kız bebek
Hayırlı olsun darısı bize inşallah en kısa zamanda kadın doğuma gidin artık kese gözükmesi lazım değerinize göreKızlar kan verdim değerim 6366.45 çıktı halâ şoktayım
Ne zaman yumurtlama gormustunuz, erken döllenme olabilir degeriniz cok iyi çünküKızlar kan verdim değerim 6366.45 çıktı halâ şoktayım
Haziran 17 de adet gördüm benNe zaman yumurtlama gormustunuz, erken döllenme olabilir degeriniz cok iyi çünkü
Sonuç ne hamile misiniz :) ben hamileyim çok şükür öğrendiğimde 5 haftalıktıŞuan benim de testim böyle ve ben de çok merak ediyorum,güzel haberler alırız inşallah.. ben 2 gün bekleyeceğim sonra tekrar test yapıcam
Evet hamileyim:) çok şükür bugün doktor ranrevum vardı hatta kalp atışlarını duyduk 6+2 rabbim isteyen herkese nasip etsinSonuç ne hamile misiniz :) ben hamileyim çok şükür öğrendiğimde 5 haftalıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?