Gebeliğe Hazırlık Hamile miyim ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Hadikalkgelbulbirbahane

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2019
1.058
963
73
Kızlar 1 haftalık adet gecikmesinden sonra az önce bu testi yaptım ve bir dk bile geçmeden idrar ilerlediği gibi 2. Çizgi çıktı. Hiç adet belirtisine benzer belirtim yok bu ay.Akıntı ve aşırı sırt ağrım var.Hamile miyim sizce ?
Test markası bebe time.
•Bugün sabah ilk idrarla tekrar test yaptım kızlar.Elimde duran bu sabah yaptığım test. Diğeri dün gecenin testi.

Eklentiler

• 4A8DBF07-3BAC-4CE4-A3EB-F2863319DEC6.jpeg
    80,9 KB · Görüntüleme: 163
  • DBEE8C9A-B863-45EE-A3A9-8E999ED69B27.jpeg
    89,7 KB · Görüntüleme: 145
Son düzenleme:
İnşallah hamilesinizdir , genelde c daha koyu t silik çıkar gebelik testlerinde sık rastlanan bir durum mu bilemedim.

Ovulasyon testlerinde oluyor ama, testin kullanım talimatında yazıyor ise hamilesiniz tebrikler.

İnşallah hamilesinizdir , genelde c daha koyu t silik çıkar gebelik testlerinde sık rastlanan bir durum mu bilemedim.

Ovulasyon testlerinde oluyor ama, testin kullanım talimatında yazıyor ise hamilesiniz tebrikler.
Şimdi farkettim bende siz söyleyince idrar bölmesi t cizgisinin sağında duruyor ama önce onu koyulaştı ondan sonra c çizgisi belirdi .test mi bozuk çıktı acaba

Şimdi farkettim bende siz söyleyince idrar bölmesi t cizgisinin sağında duruyor ama önce onu koyulaştı ondan sonra c çizgisi belirdi .test mi bozuk çıktı acaba

Yaaa lütfen üzülmeyin, sizi üzmek için yazmadım dikkatimi çekti sadece gebelik testinde ilk defa gördüm, ovulasyon testlerinde olması gereken bu şekilde zaten.

Belki bu şekilde de oluyordur bilen arkadaşlar vardır yazarlar , testin tarihi geçerli mi yine de bakın siz , başka test varsa onlada deneyin.

İnşallah hamilesinizdir.

Yarın sabah ilk idrarla tekrar deneyecem inşallah çok teşekkür ederim

Şuan benim de testim böyle ve ben de çok merak ediyorum,güzel haberler alırız inşallah.. ben 2 gün bekleyeceğim sonra tekrar test yapıcam

Eklentiler

• 46AF7552-51A3-4C51-8EEF-600AE6B43FFB.jpeg
    48,2 KB · Görüntüleme: 136
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…