• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim?

Bernasumru

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2019
54
33
38
28
Merhaba hanımlar ben 10 aydır gebelik için uğraşıyorum yaklaşık 4 hafta önce rahim filmi çektirdim tüplerim temiz çıktı ve sonraaında yaklaşık 2 haftadır çok kötü bel,göğüs ve kasık ağrısı yaşıyorum 3 gün ara ile 2 test uyguladım yarın sabah tekrar uygulayacam görselleri paylaştım gebe kalmışsam bile o kadar umutsuzdum ki inanamıyorum size de sormak istedim

Eklentiler

• 20210131_232407.webp
    20210131_232407.webp
    21 KB · Görüntüleme: 136
Merhaba hanımlar ben 10 aydır gebelik için uğraşıyorum yaklaşık 4 hafta önce rahim filmi çektirdim tüplerim temiz çıktı ve sonraaında yaklaşık 2 haftadır çok kötü bel,göğüs ve kasık ağrısı yaşıyorum 3 gün ara ile 2 test uyguladım yarın sabah tekrar uygulayacam görselleri paylaştım gebe kalmışsam bile o kadar umutsuzdum ki inanamıyorum size de sormak istedim
Canım hamilesin baya net

Hamilesiniz tebrikler artik kan verip netlestirirsiniz.

Testi adetinizden kaç gün sonra yaptınız peki

Adetim 1 şubat başlangıcı ama benim düzensiz zaten ve bende belirtiler çok çok erken başladı daha 2 hafta var iken bende şaşırdım zaten ve ben 1 hafta kala test yapmaya başladım
Ben 8aralikta film çektirdim bugün adet gunumdu ama olmadım henüz kasıklarım ve belimde ağrı var diye test yaptım ama malesef ne adet oldum ne de pozitif i gördüm 😊rahim filmi adet gecikmesi yapabiliyormuş dediler de bekliyoruz artık yapacak bir şey yok teşekkür ederim dilekleriniz için 😊

Belirtileriniz nelerdi?
Önce çok fazla bel ağrım oldu genelde adetime 2-3 gün kala başlardı ama ona da benzemiyordu çok çok kötü ki hala ağrıyor,bayağı akıntım oldu,göğüslerim ve kasık ağrısı şüphelendim ama ihtimal vermedim uzun sürünce bir test yapayım dedim öyle işte🤗

Ben 8aralikta film çektirdim bugün adet gunumdu ama olmadım henüz kasıklarım ve belimde ağrı var diye test yaptım ama malesef ne adet oldum ne de pozitif i gördüm 😊rahim filmi adet gecikmesi yapabiliyormuş dediler de bekliyoruz artık yapacak bir şey yok teşekkür ederim dilekleriniz için 😊
Geç döllenme olma ihtimali olabilir eğer adetin düzenli ise ve olmazsan tekrar dene canım☺️rica ederim ne demek bir gün olur ise bana yaz olur mu?🤗

Geç döllenme olma ihtimali olabilir eğer adetin düzenli ise ve olmazsan tekrar dene canım☺️rica ederim ne demek bir gün olur ise bana yaz olur mu?🤗
İlk defa yazdım buraya hatta birine ilk defa test yaptığımı söylemiş oldum 😊adetim düzenli kasıklarım hiç olmadığı kadar ağrı yapıyor bel ağrısı da var bayağı ama negatif i görünce rahim filminden kaynaklandığını düşünüyorum artık adeti bekliyorm ama uzarsa tekrar test yapar doktora görünürm inşaallah mutlu haberi vermek nasip olur bana da isteyen herkese de 😊

Hamilesiniz Allah huzurla saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah. Agrilariniz normal bende de böyle olmustu , adetten farki agri olmasina ragmen gunlerce adet olmamistim ve gögüslerim hiç bu kadar çok agrimamisti.

Hamilesiniz Allah huzurla saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah. Agrilariniz normal bende de böyle olmustu , adetten farki agri olmasina ragmen gunlerce adet olmamistim ve gögüslerim hiç bu kadar çok agrimamisti.
Siz de rahim filmi mi çektirmiştiniz öncesinde cektirdiyseniz sorun var miydi ya da ne zaman test yaptınız🙈

İlk defa yazdım buraya hatta birine ilk defa test yaptığımı söylemiş oldum 😊adetim düzenli kasıklarım hiç olmadığı kadar ağrı yapıyor bel ağrısı da var bayağı ama negatif i görünce rahim filminden kaynaklandığını düşünüyorum artık adeti bekliyorm ama uzarsa tekrar test yapar doktora görünürm inşaallah mutlu haberi vermek nasip olur bana da isteyen herkese de 😊
Ne mutlu bana🤗umarım hamilesindir değilsen bile üzülme kafaya ne kadar takarsan o kadar uzuyor bu süreç ben bu ay biraz salmıştım çok stres yapmadım onun da etkisi olabilir ama mutlu haberlerini inşallah duyarız canım😘

Bende ilk defa bu kadar ağrı yaşıyorum ve dün geceden beri sürekli idrara çıkıyorum bir şeyler içmediğim hal de gebesiniz galiba Allah size de sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin🤗

Back