• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim

Papatyamdan

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2020
22
3
1
25
Merhaba hanımlar bu konuda birsürü gönderi var ama diğer gönderilerde kendi durumum gibi bı gönderi bulamadığım için yazmak istedim. Adetim gecikti bugün test yaptım ama silik çıktı yani diğer test örneklerine de baktım ama benimki biraz daha belirgin onlara göre ama yine de arada kaldım acaba hamile miyim

Eklentiler

• IMG_20201225_192328.webp
    IMG_20201225_192328.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 72
Merhaba hanımlar bu konuda birsürü gönderi var ama diğer gönderilerde kendi durumum gibi bı gönderi bulamadığım için yazmak istedim. Adetim gecikti bugün test yaptım ama silik çıktı yani diğer test örneklerine de baktım ama benimki biraz daha belirgin onlara göre ama yine de arada kaldım acaba hamile miyim
Silik sandığınız yer testin control çizgisi yalnız. Size lazım olan öteki çizgi oda patlıyor maşallah çocugun doğması gelmiş kaç gün geçti adetiniz

Silik sandığınız yer testin control çizgisi yalnız. Size lazım olan öteki çizgi oda patlıyor maşallah çocugun doğması gelmiş kaç gün geçti adetiniz
Testin üstünde kullanim kılavuzu var da orada diğer kısım diye gösterdi ondan emin olamadım bir de ilk yaptığımda sağ taraf renk verdi sonra diğer taraf o yüzden emin olamadım 🙈 adetim de hep aynı günde olmaz bir gün veya iki gün gecikir de sanırım bir hafta oldu son günümü de hatırlayamıyorum

Doğurmak üzeresin nerdeyse bacım 🤣🤣🤣
Git yarın özelde Bi kan ver.
Keseyi hatta kalp atışını bile görme ihtimaliniz var

Birşey söyleyeceğim bu gebe gebe olmadığınız anlamına gelmez ama negatifti de pozitif gösteriyor bu test benimde basıma geldi forumdada bir cok yazı var bakabilirsiniz. Baska bir testle daha yapın yada kan verin garantileyin.
Yalnız bayanın testi çok koyu çıkmış bu durumda hata olacagını sanmıyorum ben sizinkide mi bu kadar koyu çıkmıştı?

Testin üstünde kullanim kılavuzu var da orada diğer kısım diye gösterdi ondan emin olamadım bir de ilk yaptığımda sağ taraf renk verdi sonra diğer taraf o yüzden emin olamadım 🙈 adetim de hep aynı günde olmaz bir gün veya iki gün gecikir de sanırım bir hafta oldu son günümü de hatırlayamıyorum
Emin ol bence gitsen keseyi görürsün nerdeyse😁

Back