Hamile miyim?

Banuozlem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2020
15
4
32
Selam kızlar. 1 senedir bebek istiyoruz ve deniyoruz ama henüz kısmet olmadı. Bu ay garip bir durum yaşıyorum. Kasıklarımda ağrı ama tam kasıkta değil özel bölgemin tam üstü. Özel bölgemde garip bir his ve hassasiyet. Aşırı şişkinlik karnımda. Sanki vajinam hafiften gıdıklanıyor gibi huzursuz bir his tam anlatamıyorum. İdrar yolu sandım ama testlerim temiz çıktı. 3 gün zonklama gibi oldu o şimdi geçti ama o garip his devam ediyor. Yorgunluk 3 gün ço k aşırı vardı şimdi o kadar değil. Mide bulantım yada gögüslerim de birşey yok. Bu durumu bu anlatamadığım hissi anlayan var mı. Adetim 2 gün sonra başlayacak. Adetime 6 gün kala kan yaptılar ama 0.100 çıktı yani negatif ama öncesinde yapıldığında 0.5 ti yani önceki aylardan bahsediyorum. Beni bir aydınlatın nolur ya 😢 kimseye de nasıl bir his olduğunu anlatamıyorum da.

Gebelik varsa Adete 2 gün kala silik de olsa idrar testinde gözükebilir. Test yapın. Böyle kimse bi şey diyemez.

Selam kızlar. 1 senedir bebek istiyoruz ve deniyoruz ama henüz kısmet olmadı. Bu ay garip bir durum yaşıyorum. Kasıklarımda ağrı ama tam kasıkta değil özel bölgemin tam üstü. Özel bölgemde garip bir his ve hassasiyet. Aşırı şişkinlik karnımda. Sanki vajinam hafiften gıdıklanıyor gibi huzursuz bir his tam anlatamıyorum. İdrar yolu sandım ama testlerim temiz çıktı. 3 gün zonklama gibi oldu o şimdi geçti ama o garip his devam ediyor. Yorgunluk 3 gün ço k aşırı vardı şimdi o kadar değil. Mide bulantım yada gögüslerim de birşey yok. Bu durumu bu anlatamadığım hissi anlayan var mı. Adetim 2 gün sonra başlayacak. Adetime 6 gün kala kan yaptılar ama 0.100 çıktı yani negatif ama öncesinde yapıldığında 0.5 ti yani önceki aylardan bahsediyorum. Beni bir aydınlatın nolur ya 😢 kimseye de nasıl bir

Son düzenleme:
Bi adet öncesi deneyin. adet geçince tekrar deneyin.

X