Çok silik bir çizgi var gibi duruyor ama testi yenileyin bi isterseniz bir daha atın adetiniz geçti miKızlar meraba ben bu ay ilk defa yumurtlama testi kullandım adetimin 22 23 24. Günleri yumurtlamayi gördüm şuanda 35. Gün yani yunurtlamanin üzerinden 14. Gün bu sabah bi test yaptim çok silik çıktı ikinci çizgi sizce gebelik var mıdır 2 senedir bi sorun olmadığı halde bekliyoruz bu haberi rabbim hayırlısını versinikici cizgi az var mi bana mi öyle geliyorEki Görüntüle 2695762
Evet adetim gecti ama yumurtlamayi geç gördüm o da var tabi bu ay ilk defa denedim yumurtlama testiniÇok silik bir çizgi var gibi duruyor ama testi yenileyin bi isterseniz bir daha atın adetiniz geçti mi
Testi aldığım sayfayumurtlamanin 15. Günü yap demişti ama ben dayanamadin dün de yaptım bugün de çok silik çıktı ikisinde de heyecanla bekliyorum bakalim sonu hüsran olmaz inşallah3 gün sonra yine test yap at buraya
Test varsa tekrar yapın yarın ilk idrarla koyulaşma olursa zaten vardır kan verirsinizEvet adetim gecti ama yumurtlamayi geç gördüm o da var tabi bu ay ilk defa denedim yumurtlama testini
Bi testim daha var yarın mı yapsam ki çok heyecanlandim daha önce böyle silik bile görmedim hiçTest varsa tekrar yapın yarın ilk idrarla koyulaşma olursa zaten vardır kan verirsiniz
Çok çok silik ikinci çizgiyi görüyorum. Tekrar test yaparsın canım senin için hayırlısı olsun.Kızlar meraba ben bu ay ilk defa yumurtlama testi kullandım adetimin 22 23 24. Günleri yumurtlamayi gördüm şuanda 35. Gün yani yunurtlamanin üzerinden 14. Gün bu sabah bi test yaptim çok silik çıktı ikinci çizgi sizce gebelik var mıdır 2 senedir bi sorun olmadığı halde bekliyoruz bu haberi rabbim hayırlısını versinikici cizgi az var mi bana mi öyle geliyorEki Görüntüle 2695762
Evet çok silik bi cizgi ama daha önce hiç bir şekilde ikinci çizgiyi görmeyince acaba mı dedim hayırlısıÇok çok silik ikinci çizgiyi görüyorum. Tekrar test yaparsın canım senin için hayırlısı olsun.
Inşallah bende öyle umit ediyorum bakalimCizgi var ama epey bi silik insallah vardir
Canım ben gördüm çizgiyi var gibi duruyor çok mıtlu oldum senin adına bize de haber vermeyi unutmaKızlar meraba ben bu ay ilk defa yumurtlama testi kullandım adetimin 22 23 24. Günleri yumurtlamayi gördüm şuanda 35. Gün yani yunurtlamanin üzerinden 14. Gün bu sabah bi test yaptim çok silik çıktı ikinci çizgi sizce gebelik var mıdır 2 senedir bi sorun olmadığı halde bekliyoruz bu haberi rabbim hayırlısını versinikici cizgi az var mi bana mi öyle geliyorEki Görüntüle 2695762
24e kadar yumurtlama olmuşsa 35. gün yumurtlamanın 11 günü oluyor siliklestigi gün önemli en azından ben öyle biliyorum hayırlısı olsun çizgi görünüyor inşaallah gerçektirKızlar meraba ben bu ay ilk defa yumurtlama testi kullandım adetimin 22 23 24. Günleri yumurtlamayi gördüm şuanda 35. Gün yani yunurtlamanin üzerinden 14. Gün bu sabah bi test yaptim çok silik çıktı ikinci çizgi sizce gebelik var mıdır 2 senedir bi sorun olmadığı halde bekliyoruz bu haberi rabbim hayırlısını versinikici cizgi az var mi bana mi öyle geliyorEki Görüntüle 2695762
Mesajınızı çok sonra gördüm malesef gebelik olmadi adet oldum bu ay da daha yumurtlama olmadı bekliyoruz bakalimCanım ben gördüm çizgiyi var gibi duruyor çok mıtlu oldum senin adına bize de haber vermeyi unutma
Merhaba bendede bu ay üşüme arttı evde ozellıkle. Kalerıferlerı en yuksekte yakıyorum eşim kısa kolluyla oturuyor ev soguk değilmi dıyorum. Merak ettım hamılemısınız acaba üşüme de hamılelık belırtısımı ben ılk kez duydumBende de sürekli üşüme var bir üşüyorum kalın giyiniyorum sonra terliyorum bu mevsimde kışlık hırka giyiyorum gündüz evde böyle hisseden oldu mu hamilelik belirtisi midir acep kafayı yicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?