Hamilesin canım git keseyi görMerhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım ben geçen ayın 26. Çatlatma iğnesi yaptırdım adet olmadım şuan 9 günüm gecikiyo kan testi verdim 5 gün önce 451 çıktı ve doktora gittim net bişey demedi bana bende dayanamadım bugün yine yaptırdım kan testi 2170 çıktı sizce hamilemiyim acaba hastaneye gitsem kese görünür mü
Hadi inşallahHamilesin canım git keseyi gör
Hadi inşallah
Hamileliği ait belirtin yokmu birde sorun neydi neden iğne yaptirdinAma hiç belirti de yok hayal kırıklığı na ugramakda istemiyorum dogrusu
Kesin hamilesin canım baya katlamış kesin net bişeyler söyler bu sefer doktor merak etme. Gözün Aydın diyim ben şimdidenMerhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım ben geçen ayın 26. Çatlatma iğnesi yaptırdım adet olmadım şuan 9 günüm gecikiyo kan testi verdim 5 gün önce 451 çıktı ve doktora gittim net bişey demedi bana bende dayanamadım bugün yine yaptırdım kan testi 2170 çıktı sizce hamilemiyim acaba hastaneye gitsem kese görünür mü
Tabikide hamilesin 5 ustunde olmasi degrrin hamilelik cok guzel yukselmis degerin herkezde belirti olcak degil ki sonradanda belirti cikabilio saglikli hayirli evlat nasip etsin rabbimMerhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım ben geçen ayın 26. Çatlatma iğnesi yaptırdım adet olmadım şuan 9 günüm gecikiyo kan testi verdim 5 gün önce 451 çıktı ve doktora gittim net bişey demedi bana bende dayanamadım bugün yine yaptırdım kan testi 2170 çıktı sizce hamilemiyim acaba hastaneye gitsem kese görünür mü
Maşallah değerin çok güzel çıkmış sağlıkla gelsinMerhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım ben geçen ayın 26. Çatlatma iğnesi yaptırdım adet olmadım şuan 9 günüm gecikiyo kan testi verdim 5 gün önce 451 çıktı ve doktora gittim net bişey demedi bana bende dayanamadım bugün yine yaptırdım kan testi 2170 çıktı sizce hamilemiyim acaba hastaneye gitsem kese görünür mü
tedavi görüyorum hamile kalmak için regl de famera verdi yumurtalıklar olgunlassin diye kullandım gittim olgunlaşmış ovitrella çatlatma iğnesi yaptı gobektenHamileliği ait belirtin yokmu birde sorun neydi neden iğne yaptirdin
Hadi inşallah
Teşekkür ederim canımKesin hamilesin canım baya katlamış kesin net bişeyler söyler bu sefer doktor merak etme. Gözün Aydın diyim ben şimdiden
Teşekkür ederim Allah razı olsun kardeşimTabikide hamilesin 5 ustunde olmasi degrrin hamilelik cok guzel yukselmis degerin herkezde belirti olcak degil ki sonradanda belirti cikabilio saglikli hayirli evlat nasip etsin rabbim
Sağolun arkadaşlarMaşallah değerin çok güzel çıkmış sağlıkla gelsin
Sanki değerlerin çok yükseliyo banamı öyle geldi acaba belki ondan kesin bişey dememiştir ya kimyasal ya başka gebelik olabilir böyle hızlı artarsa sağlıklı bi gebelik değil ama inşallah iyidir hayırlısıMerhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım ben geçen ayın 26. Çatlatma iğnesi yaptırdım adet olmadım şuan 9 günüm gecikiyo kan testi verdim 5 gün önce 451 çıktı ve doktora gittim net bişey demedi bana bende dayanamadım bugün yine yaptırdım kan testi 2170 çıktı sizce hamilemiyim acaba hastaneye gitsem kese görünür mü
Evet hamilesin gozukur kese gitMerhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım ben geçen ayın 26. Çatlatma iğnesi yaptırdım adet olmadım şuan 9 günüm gecikiyo kan testi verdim 5 gün önce 451 çıktı ve doktora gittim net bişey demedi bana bende dayanamadım bugün yine yaptırdım kan testi 2170 çıktı sizce hamilemiyim acaba hastaneye gitsem kese görünür mü
Belirti olmamasi da normal Ben iki gebelik geciridm ikisindede ilk sylar hic bisey hissetmedim sonradan cikiyorAma hiç belirti de yok hayal kırıklığı na ugramakda istemiyorum dogrusu
İnanın hiç bilmiyorumSanki değerlerin çok yükseliyo banamı öyle geldi acaba belki ondan kesin bişey dememiştir ya kimyasal ya başka gebelik olabilir böyle hızlı artarsa sağlıklı bi gebelik değil ama inşallah iyidir hayırlısı
Normal artmış bence 5 gün sonra yapmışsın nede olsa kese ve bebeği görünce değerlerin önemi yok inşallah görürsün canımİnanın hiç bilmiyorum
Bu kadar yüksek olması normal mı acabaTabikide hamilesin 5 ustunde olmasi degrrin hamilelik cok guzel yukselmis degerin herkezde belirti olcak degil ki sonradanda belirti cikabilio saglikli hayirli evlat nasip etsin rabbim
Bende hamileyim dir dimiBenim değerim de böyleydi ilk etapta bişey demedi haftada iki kere kan verdim yükseliş görmek için şuan çok şükür kalp atışını da duyduk hızla büyüyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?