Gebeliğe Hazırlık Hamile miyim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

HanmK

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2020
69
38
3
30
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım ben geçen ayın 26. Çatlatma iğnesi yaptırdım adet olmadım şuan 9 günüm gecikiyo kan testi verdim 5 gün önce 451 çıktı ve doktora gittim net bişey demedi bana bende dayanamadım bugün yine yaptırdım kan testi 2170 çıktı sizce hamilemiyim acaba hastaneye gitsem kese görünür mü

Hamilesin canım git keseyi gör

Kesin hamilesin canım baya katlamış kesin net bişeyler söyler bu sefer doktor merak etme. Gözün Aydın diyim ben şimdiden

Tabikide hamilesin 5 ustunde olmasi degrrin hamilelik cok guzel yukselmis degerin herkezde belirti olcak degil ki sonradanda belirti cikabilio saglikli hayirli evlat nasip etsin rabbim

Maşallah değerin çok güzel çıkmış sağlıkla gelsin

Sanki değerlerin çok yükseliyo banamı öyle geldi acaba belki ondan kesin bişey dememiştir ya kimyasal ya başka gebelik olabilir böyle hızlı artarsa sağlıklı bi gebelik değil ama inşallah iyidir hayırlısı

Evet hamilesin gozukur kese git

Benim değerim de böyleydi ilk etapta bişey demedi haftada iki kere kan verdim yükseliş görmek için şuan çok şükür kalp atışını da duyduk hızla büyüyoruz

Tabikide hamilesin 5 ustunde olmasi degrrin hamilelik cok guzel yukselmis degerin herkezde belirti olcak degil ki sonradanda belirti cikabilio saglikli hayirli evlat nasip etsin rabbim
Bu kadar yüksek olması normal mı acaba
Benim değerim de böyleydi ilk etapta bişey demedi haftada iki kere kan verdim yükseliş görmek için şuan çok şükür kalp atışını da duyduk hızla büyüyoruz
Bende hamileyim dir dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…