Kan verdiğiniz iyi olmuş. Testlerden anlaşılmıyordu. Sonucu bize de yazın, merakla bekliyoruz.Yeni verdim. Bekliyorum sonucunu.
Ama biri silik gibi o kafamı karıştırdıNet çıkan çizgiler ne diye sorulur bilmem
Yok canm ikisi de net.. silik gibi çkmış olsa ble çizgi var sonuçtaAma biri silik gibi o kafamı karıştırdı
Peki bugün doktora gittim kese görünmedi. Demekki çok küçük ve yeni kan sonucunu bekliyorum. Daha çıkmadı. Kesenin görülmemesi normal mi?Silik çizgi bu değil canım, bu bildiğin 2.çizgi
Normal tabi ki. Genelde beta hcg 5000 lerde iken kese görünüyor daha ikinci çizgi bile tam kırmızı değilken ( kanda artış yeni yeni başlamış demek oluyor bu) kese görünmez zatenPeki bugün doktora gittim kese görünmedi. Demekki çok küçük ve yeni kan sonucunu bekliyorum. Daha çıkmadı. Kesenin görülmemesi normal mi?
İçimi rahatlattınız teşekkür ederimNormal tabi ki. Genelde beta hcg 5000 lerde iken kese görünüyor daha ikinci çizgi bile tam kırmızı değilken ( kanda artış yeni yeni başlamış demek oluyor bu) kese görünmez zaten
Tabii ki, çok normal demek ki yaklaşık 4-5 haftalık. 10 gün sonra gidersen duyarsın Allahın izniylePeki bugün doktora gittim kese görünmedi. Demekki çok küçük ve yeni kan sonucunu bekliyorum. Daha çıkmadı. Kesenin görülmemesi normal mi?
Bebek burdayım diyorKızlar adetim 5 gün gecikti. Testim aşağıdaki gibi sizce hamile miyim ?
Kızlar doktora gittim. Kan testi sonucunu bekliyorum. Aklıma takılan şey kese oluşmamış. Daha çok küçük dedi doktor. Ama kafam karıştı. Bi sıkıntı yoktur dimi ?
Kan sonucum 560 çıktı bakalım şimdilik bi sıkıntı çıkmadıBebek burdayım diyortebrik ederim kese için çok erken betanızın 4-5binlerde olmadı gerekiyo o zaman bile ultrasonda minicik bişey görünüyo acele etmeyin doktorunuza danışarak ilaçlarınıza başlayın kan sonucunuz bu teste göre binlerde çıkacaktır mutluluğun tadını çıkarın☺
Kızlar adetim 5 gün gecikti. Testim aşağıdaki gibi sizce hamile miyim ?
Kızlar doktora gittim. Kan testi sonucunu bekliyorum. Aklıma takılan şey kese oluşmamış. Daha çok küçük dedi doktor. Ama kafam karıştı. Bi sıkıntı yoktur dimi ?
Kan sonucum 560 çıktı peki bu normal mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?