• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artı Med erken gebelik

eses3434

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2025
80
15
3
30
Bu test güvenilir mi bunda çıktı ama diğer testlerim negatif bu testin çok hassas olduğunu söylemişlerde kafam karıştı pcos hastasıyım en geç 50 . günde adet oluyorum adetime 5 gün var acaba erken mi yaptım testi

Eklentiler

• IMG_20250222_003706.webp
    IMG_20250222_003706.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 46
Bu test güvenilir mi bunda çıktı ama diğer testlerim negatif bu testin çok hassas olduğunu söylemişlerde kafam karıştı pcos hastasıyım en geç 50 . günde adet oluyorum adetime 5 gün var acaba erken mi yaptım testi
Çok net var gibi görünüyor ama sizi üzmek istemem artımed ve daysdoctors bende yalancı pozitif çıkarmıştı umarım sizde doğruyu gösteriyordur💐

Çok net var gibi görünüyor ama sizi üzmek istemem artımed ve daysdoctors bende yalancı pozitif çıkarmıştı umarım sizde doğruyu gösteriyordur💐
İkinci testim days doctordu onda bir şey çıkmadı. Yorumlarda artı medin çok hassas olduğu yazmıştı acaba var mıdır diye şüphelendim gerçi yalancı pozitifi görende çok olmuş

Back
X