Sayfaya yeni katıldım dediğiniz kişi değilimGebelik testi diye bir icat var. Idrarla hcg ölçüyo. Muhteşem bir şey. Tavsiye ediyorum.
WOMAN sence bu kazenin dediği sevişip sevişip gelen abla olabilir mi?
O da böyle derdi her yeni üyeliğinde.Sayfaya yeni katıldım dediğiniz kişi değilim
Yok ben değilim güxelce gelip soru sordum senin verdiğin cevaba bakO da böyle derdi her yeni üyeliğinde.
Hayir degil benceGebelik testi diye bir icat var. Idrarla hcg ölçüyo. Muhteşem bir şey. Tavsiye ediyorum.
WOMAN sence bu kazenin dediği sevişip sevişip gelen abla olabilir mi?
O zaman seni yeni kabul edip yanıtlıyorum. Vardı aynı durumda fake biri. Reglin sökülemiyor. Bir iki güne tam gelir. Ama bebek planın varsa elinin altında gebelik testi bulundur şüpheli durumlarda yaparsın.Yok ben değilim güxelce gelip soru sordum senin verdiğin cevaba bak
Bebek düşünüyoruz hatta ovülasyon testini yapıcaktım bu ay yani içimde umut yok hayatımda hiç yaşamadığım bir olay normalde adet olurım hemen böyle de olunca aklıma geldi cünkü bide bebek istediğimiz için aklıma takıldı test yaptım negatifO zaman seni yeni kabul edip yanıtlıyorum. Vardı aynı durumda fake biri. Reglin sökülemiyor. Bir iki güne tam gelir. Ama bebek planın varsa elinin altında gebelik testi bulundur şüpheli durumlarda yaparsın.
Bebek planladıkça stres artıyo bu işler kördüğüm oluyo. Ben de tam olarak senle aynı şeyi yasıyorum. 20si regl günüm 17sinden beri damla damla.Bebek düşünüyoruz hatta ovülasyon testini yapıcaktım bu ay yani içimde umut yok hayatımda hiç yaşamadığım bir olay normalde adet olurım hemen böyle de olunca aklıma geldi cünkü bide bebek istediğimiz için aklıma takıldı test yaptım negatif
Şöyleki adetin 1 hafta gecmeden test yapma eger pembe axik renk ve pede bile ihtiyac duyulmayan bir lekelenmeyse uatune girme diyebilirizMayıs 2 de ilişkim oldu eşimle normalde adetim cok düzenli gününde olur ve adet olduğumda kanamam hemen başlar lekelenme bile olmaz mayıs 20 de adet olmam gerekiyrdu 17 mayısta kahverengi pembemsi leke geldi 3. Günüm benim arada gelip duruyır günde bir defa falan sizce hamile miyim
nasılŞöyleki adetin 1 hafta gecmeden test yapma eger pembe axik renk ve pede bile ihtiyac duyulmayan bir lekelenmeyse uatune girme diyebiliriz
İnanın hiç stres yapmıyorum kafama takmıyorum sadece düşündüğüm şey şu hiç böyle bişey yaşamadım ilk defa olunca düşündürdğ beniBebek planladıkça stres artıyo bu işler kördüğüm oluyo. Ben de tam olarak senle aynı şeyi yasıyorum. 20si regl günüm 17sinden beri damla damla.
Adetin 1 hafta gecsin sonra kesin bir sonuc alırsın diyebiliriz ve lekelenmenin acik pembe renk olmasi lazim ve ic camasirini cok kirletmicek sekilde gelmesi lazim. Ben hic ustune gormedim ve adetimin 4. Gunu testim negatif 6. Gunu ise pozitif cikti
Aynı şeyi yaşıyoruz şuan bugün adet günüm normalde 3 gündür dediğiniz gibi lekelenmem var kan tahlili yapsam cıkar mı pekiAdetin 1 hafta gecsin sonra kesin bir sonuc alırsın diyebiliriz ve lekelenmenin acik pembe renk olmasi lazim ve ic camasirini cok kirletmicek sekilde gelmesi lazim. Ben hic ustune gormedim ve adetimin 4. Gunu testim negatif 6. Gunu ise pozitif cikti
Canım biz sana hamilesin desek inanacak mısın ki ya da değilsin demek .bizim burada karar vermemiz imkansız bir şey .Testlerde bile yanılma payı varken . Adet gecikmesi sadece hamilelikten olmaz ki .Eğer istiyorsan inşallah vardır Allah nasip etsin ama bekleyemiyorum dersen test al varsa çıkar iyi haberlerini beklerizMayıs 2 de ilişkim oldu eşimle normalde adetim cok düzenli gününde olur ve adet olduğumda kanamam hemen başlar lekelenme bile olmaz mayıs 20 de adet olmam gerekiyrdu 17 mayısta kahverengi pembemsi leke geldi 3. Günüm benim arada gelip duruyır günde bir defa falan sizce hamile miyim
Çıkar kanka hemen çıkıyor canımAynı şeyi yaşıyoruz şuan bugün adet günüm normalde 3 gündür dediğiniz gibi lekelenmem var kan tahlili yapsam cıkar mı peki
Bende sözde o şüpheli durumlar için sürekli alıyorum ne kadar alsam da üst üste yapıp bitiriyorumO zaman seni yeni kabul edip yanıtlıyorum. Vardı aynı durumda fake biri. Reglin sökülemiyor. Bir iki güne tam gelir. Ama bebek planın varsa elinin altında gebelik testi bulundur şüpheli durumlarda yaparsın.
Sen yine de her türlü sonuca hazır ol canım.ben hamilelikle ilgili o kadar belirti yaşadım ki sana anlatamam hep hayal kırıklığı hatta şuan da geçti en son 16 nisanda hastalanmıştım ama benim çoğu zaman geçer tabi aşırı akıntım var her an hastalanırım ben artık ümitsizimMayıs 2 de ilişkim oldu eşimle normalde adetim cok düzenli gününde olur ve adet olduğumda kanamam hemen başlar lekelenme bile olmaz mayıs 20 de adet olmam gerekiyrdu 17 mayısta kahverengi pembemsi leke geldi 3. Günüm benim arada gelip duruyır günde bir defa falan sizce hamile miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?