• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamile miyim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sen yine de her türlü sonuca hazır ol canım.ben hamilelikle ilgili o kadar belirti yaşadım ki sana anlatamam hep hayal kırıklığı hatta şuan da geçti en son 16 nisanda hastalanmıştım ama benim çoğu zaman geçer tabi aşırı akıntım var her an hastalanırım ben artık ümitsizim 😞
Birgebeningunlugu instegram hesabı ebru ceylan ovulasyon testi satıyır bir bak umut olur belki gercekten bende aldım kullanmadım ama kullanıp hamile kalan cok

Birgebeningunlugu instegram hesabı ebru ceylan ovulasyon testi satıyır bir bak umut olur belki gercekten bende aldım kullanmadım ama kullanıp hamile kalan cok
Biliyorum o sayfayı canım bende ovulasyon testi kullandım klomen kullandığım ay yumurtlamayı gördüm ama tutmadı 😒

Bebek planladıkça stres artıyo bu işler kördüğüm oluyo. Ben de tam olarak senle aynı şeyi yasıyorum. 20si regl günüm 17sinden beri damla damla.
Hastane sağlık ocağına gittim doktor adetin gecmesini bekle dedi test verdi bugün regl günüm ama hiç bişey yo beklicem

Mayıs 2 de ilişkim oldu eşimle normalde adetim cok düzenli gününde olur ve adet olduğumda kanamam hemen başlar lekelenme bile olmaz mayıs 20 de adet olmam gerekiyrdu 17 mayısta kahverengi pembemsi leke geldi 3. Günüm benim arada gelip duruyır günde bir defa falan sizce hamile miyim
Ben hamileligimde aynısını yaşadım adet öncesi kahve pembe leke geldi adet günü azar azar kahve lekeler devam etti hiç öyle olmazdı benin de ve test yaptım pozitifti

Neden böyle konularda gelip insanları rencide ediyosunuz ki? Hiç absürt bişey yok kadının sorduğunda çok çirkin bu laflar sevişip sevişip gelen abla falan bu gördüğüm ikinci muhabbet böyle konuda dalga amaçlı... İlgincsiniz..

Adetin 1 hafta gecsin sonra kesin bir sonuc alırsın diyebiliriz ve lekelenmenin acik pembe renk olmasi lazim ve ic camasirini cok kirletmicek sekilde gelmesi lazim. Ben hic ustune gormedim ve adetimin 4. Gunu testim negatif 6. Gunu ise pozitif cikti
Regl olmayı beklerken hatta gununuz gecmıs 6gun sonra mı pozitif çıktı doğru mu anladım🤷‍♂️

Neden böyle konularda gelip insanları rencide ediyosunuz ki? Hiç absürt bişey yok kadının sorduğunda çok çirkin bu laflar sevişip sevişip gelen abla falan bu gördüğüm ikinci muhabbet böyle konuda dalga amaçlı... İlgincsiniz..
Çok haklısınız aynısını duşundum yazılanları gorunce

Bende sözde o şüpheli durumlar için sürekli alıyorum ne kadar alsam da üst üste yapıp bitiriyorum 😂
Aha bir ben değilmişim evde test olunca bitirmeden rahat etmeyen :KK70: evde gebelik testi bulundurmak külliyen zarar hem her seferinde yeniden umutlanip moralim bozuluyor hem maddi anlamda bosbosuna bir sürü test parası gidiyor

Aha bir ben değilmişim evde test olunca bitirmeden rahat etmeyen :KK70: evde gebelik testi bulundurmak külliyen zarar hem her seferinde yeniden umutlanip moralim bozuluyor hem maddi anlamda bosbosuna bir sürü test parası gidiyor
Eşim bir ara 3 tane aldı diyor ne Zaman bitti öyleyse ki aldığı gün 2 tane yaptım 😂

Adetten kaç gün önce gelmeye başladı bırde baska belkrtılerınız varmıydı
Adetten 4 gün önce kahve leke bulaşmıştı iç çamaşırıma hiç olmamıştı öyle ben erken adet olacağım diye beklerken meğer minigim yerleşmeye çalışıyormuş

Back