• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim???

Sedaoner2345

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2020
20
4
1
Arkadaşlar bu ayın 13'ünde ilişkim oldu sabahına adet gördüm ve her ihtimale karşı ertes kullandım 17'sinde tekrar ilişkim oldu 2 gün sonra tekrar ertes kullandım.Pazar gününden beri kanamam var.Ara ara oluyor ama adet kanaması gibi değil rengi çok koyu.Cumartesi günü ovülasyonumun ilk günüydü.Hamile kalma olasılığım nedir?Adetime 2 hafta var erken gebelik testi yapsam çıkar mı?

Not:Hamilelik istemiyorum.Şimdiden teşekkürler

Böyle bir ihtimal olabilir mi peki?Ertesi gün adet gördüm ilaç da kullandım tekrar oldu ama ben yine ilaç kullandım.Ovülasyon günümden beri kanamam var.Huzursuz oldum iyice.
Yazını tam anlamadım cnm şimdi okudum da sen ovulasyon döneminde koyu renk kanama mı yaşadın kac gün peki ?

Cumartesi ovülasyonumun ilk günüydü ve pazar günü hafif hafif kanama oldu bugün itibariyle hala devam ediyor.
Sende yumurtlama kanaması olmuş bazılarnda böyle oluyor .. ovulasyon testin olsaydı tam anlaşılırdı .. bide canım ara kanama diye birsey de var benim iki defa basıma geldi ama bir gün sürdü akıntı şeklinde olmustu koyu renkte

Hormonlarınız alt üst olmuş resmen. Bir süre normal döngüde adet görmemeniz beklenebilir. Ertesi gün hapı denen şeyin çerez gibi alınmadığını öğrenirsiniz bu şekilde.

Selam,az önce miratec testi yaptım adetime 10 gün var sonuç negatif çıktı doğruluk payı nedir?
Bak cnm test yapmamın altın kuralı reglini beklemek .. cok erken yapmışsın varsa dahi çıkmaz ben daha önce hasta olacağım gün öğrenmiştim d

Back