• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim?

Wefnr56

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2020
4
0
1
31
Arkadaşlar eşimle ilişki esnasında spermi girmeden erken vajina bölgeme boşaldı ve vajinamdan içeri girdi akıntısı. BENDE çok ciddiye almadım spermi girmeden hamile kalınmaz Diye düşündüm çünkü henüz hamileliğe hazır değildim. En son şubatın 25 inde adet oldum şuan mart 30 gecikme var bugün peçeteye 2 kere pembemsi akıntı şeklinde birşey geldi adet diye düşündüm ama hiç kanama gelmedi saatler geçti bide karnımın alt tarafı ağrıyor kasık tarafım hamile olma ihtimalim var mı?

Işte bu yüzdrn diyoruz ki geri çekilme bir korunma yöntemi değildir. Ihtimal düşük de olsa 0 olmuyo maalesef. 🤷🏻‍♀️

Bunu kimse bilemez, testten başka.

3 hafta olduğu için böyle bi durum erken testte çıkmaz diye düşündüm
adetin geciktiği için çıkar bence. test yaparak kesin sonuca ulaşırsın onun dışında şu an bilemeyiz 🤷🏼‍♀️ çok heyecanlı test yapın😂

Canım hamile olabilirsin. Ama acaba mı? Diye stres yapıp sökülmeni engelliyor da olabilirsin. 3 güne kadar böyle devam ederse sökülmezsen Test yapmak şart.

Arkadaşlar ilk defa soru soracağım da yanlış yere mi yazıyorum bilmiyorum. Ama benim de derdim aynı. Bende şubat 17de adet oldum ve hala olmadım (44 gün oldu) her ay düzenli olurdum her ayın aynı günü veya 2'3 gün geç olurdum ama bu kadarı da fazla oldu😁 6 gün önce test yaptım negatif çıktı adet olacağım diye bekliyorum halâ olmadım tekrar test yapmalımıyım🤔 hamilemiyim sizce

Back