• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim

Senayilmaz12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2020
52
6
1
28
IMG_20200102_113110.jpg
merhabalar ilişkiden 15 gün sonra adet günümde erken gebelik testi yaptım sürtünme yollu ilişki yaşamıştım testten önce su içtim bu sonucu etkiler mi negatif mi sonuç

İdrarı fazla damlatmışsın kırmızı dağılmış canım. Test geçersiz

Testin geçersiz olmadıgına eminim bakarken sarsıldı sadece bunu tek çizgi olarak kabul edersek su içmek falan negatif somuc verir mi
Testin hasaasiyetiyle alakalı kimi testlerde gün içinde yapılanlarda değil sabah ilk idrarda çıkıyor kimi testler gün içinde de aynı sonucu veriyor. Ha tabi sonuç pozitif ise yediğimin içtiğinin pek bir önemi yok her türlü o çizgiyi görürsün

Testin hasaasiyetiyle alakalı kimi testlerde gün içinde yapılanlarda değil sabah ilk idrarda çıkıyor kimi testler gün içinde de aynı sonucu veriyor. Ha tabi sonuç pozitif ise yediğimin içtiğinin pek bir önemi yok her türlü o çizgiyi görürsün
Tamamdır çok sağolun içerisinde günün her saati yapılır yazıyor fakat su içince kafam karıştı birde 15 gün oldu daha yinede negatif diyorsunuz

Zaten sürtünme yolu ile gebelik çok zor. Bekarsın galiba. Test negatif. Bekle bakalım kan testi de ver bir hafta sonra ama hamile değilsin

Tamamdır çok sağolun içerisinde günün her saati yapılır yazıyor fakat su içince kafam karıştı birde 15 gün oldu daha yinede negatif diyorsunuz
Yumurtlamadan 12 13 gün sonra eğer ki geç döllenme olmadıysa %80 verir sonuç canım. Ama en sağlıklı sonuç adet gecikince olur. Gecikince tekrar bak istersen ya da kanda da kesin sonuç verir

Bir şey sorsam cevaplar mısınız acaba bu testi cinsel ilişkiden 15 gün sonra yaptım erken gebelik testi somuc verir dimi bide su içmiştim öncesinde o sonucu negatif mi yapar cebaplarssanız mutlu olurum
Ben ilişkinin 10. Günü pozitif gördüm 15. Gün olsa çıkardı ki zaten sadece sürtünme olmuş. Hamile değilsin diyorum %1000 hemde daha ne diyeyim :))

Zaten sürtünme yolu ile gebelik çok zor. Bekarsın galiba. Test negatif. Bekle bakalım kan testi de ver bir hafta sonra ama hamile değilsin
Evet yumurtlama döneminde sürtünme olunca korktum illaki boşalma vs olmadı ama 15 gün önceydi bugun test yaptım negatid çok stres yapıyorum çok rahatlamalı mıyım

Ben ilişkinin 10. Günü pozitif gördüm 15. Gün olsa çıkardı ki zaten sadece sürtünme olmuş. Hamile değilsin diyorum %1000 hemde daha ne diyeyim :))
Çok teşekür ederim o kadar stres yaptım ki yumurtlama dönemimdi sürtünme yaşadıgına çıplaktık boşalma bel tarafıma oldu pişman oldum yinede bugun test yaptım negatif rahatkayım mı artık

Kızlar yaptığım testlere bakar mısınız yarın adet günüm sizce var mı bişeyler biz eşimle silik de olsa çizgi gördük ama bilemiyorum bide size danışmak istedim 🤦‍♀️

Eklentiler

• IMG_20200102_071104.jpg
    IMG_20200102_071104.jpg
    100,6 KB · Görüntüleme: 41
  • IMG_20200102_070612.jpg
    IMG_20200102_070612.jpg
    89,9 KB · Görüntüleme: 31
  • IMG_20191231_160914.jpg
    IMG_20191231_160914.jpg
    83,4 KB · Görüntüleme: 27
Evet yumurtlama döneminde sürtünme olunca korktum illaki boşalma vs olmadı ama 15 gün önceydi bugun test yaptım negatid çok stres yapıyorum çok rahatlamalı mıyım
Sürtünme ile hamile kalanı duymadım 🙃 vardır illaki ama nadir. Nasıl oldu bilmiyorum tabi ama sanmam. Kesinlikle hamile değilsin rahatla 🤗🤗

Back