Benim gebelik belirtilerim de sizin anlattıklarınız gibiydiKızlar 3-4 gündür aşırı bel ağrım ve sırt ağrım var göğüslerim inanılmaz hassas özellikle geceleri dokunamıyorum bile bazen kasıklarımda bir sancı sanki iple çekiliyormuş hissi var. Yumurta tembelliği var bende ve ploraktinim yüksek cıktığı için adet düzensizliğim vardı Dr. Dostınex verdi hafta 2 kez kullanıyorum son 1 adet kaldı Reglin 4. Günü başlamıştım ve Dr. Bu ay hamile kalabilirsin dedi geçtiğimiz ay 17 kasımda hastalandım bu ayda öyle olacagını varsayarsak 4 gün var. Adet olacakmışım hissi dün cok yoğundu sürekli wc’de buldum kendimi ani giren kasık ağrılarımda var. Ama müthiş bel ağrım var oturunca çoğunlukla ... bir de ovulasyon testlerim bir tuhaf paylaşacağım onu da gebelik testi negatif sonuc veriyor sizce ne diyorsunuz hamile miyim ?
Bunlar ovulasyon testleri maalesef kan testi yaptırmadım gebelik testi negatif sonuc veriyorBu idrar sonuçlara göre hamile görünüyorsunuz benimde böyle çıkmıştı
Af edersin idrar testi olarak algıladım ben inşallah gebeliginiz vardırBunlar ovulasyon testleri maalesef kan testi yaptırmadım gebelik testi negatif sonuc veriyor
Ovulasyon testi ise çok daha koyu çıkması beklenir o yüzden gebelik testte bu resmi yakalayinca pozitif diyebiliriz bekle bence biraz daha benim de bat20 bekliyorumBunlar ovulasyon testleri maalesef kan testi yaptırmadım gebelik testi negatif sonuc veriyor
Evt hamilesinHamile miyim kızlar bi bakar mısınız
Aylardır yapıyorum ilk defa diğer çizgiyi gördüm inanamıyorum :))Evt hamilesin
Tebrikler canım Allah tamamına erdirsinAylardır yapıyorum ilk defa diğer çizgiyi gördüm inanamıyorum :))
Kızlar 3-4 gündür aşırı bel ağrım ve sırt ağrım var göğüslerim inanılmaz hassas özellikle geceleri dokunamıyorum bile bazen kasıklarımda bir sancı sanki iple çekiliyormuş hissi var. Yumurta tembelliği var bende ve ploraktinim yüksek cıktığı için adet düzensizliğim vardı Dr. Dostınex verdi hafta 2 kez kullanıyorum son 1 adet kaldı Reglin 4. Günü başlamıştım ve Dr. Bu ay hamile kalabilirsin dedi geçtiğimiz ay 17 kasımda hastalandım bu ayda öyle olacagını varsayarsak 4 gün var. Adet olacakmışım hissi dün cok yoğundu sürekli wc’de buldum kendimi ani giren kasık ağrılarımda var. Ama müthiş bel ağrım var oturunca çoğunlukla ... bir de ovulasyon testlerim bir tuhaf paylaşacağım onu da gebelik testi negatif sonuc veriyor sizce ne diyorsunuz hamile miyim ?
Canım ben de kahverengi leke geldiğinde gebeyim sanmıştım burada da sorduğumda yerleşme falan dediler ama doktora gittiğimde enfeksiyon geçirdiğimi öğrendimKızlar merhabalar bende gebelik bekliyorum adetime 4 gün var erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ama geçen hafta wcye çıkamıyodum kahve leke gelmişti iki gün sonra inanıllmaz kasık ağrım var bugünde adet ağrısı gibi karnım ağrıyo ve kasık ağrım var halsizlik hafif baş dönmesi de var ama negatif çıktı belirti olabilirmi erken gebelik testi yaptım ama adetime 4 gün var belli olurmu hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?