• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim??

Erdembaby

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2019
184
101
53
31
Kızlar 3-4 gündür aşırı bel ağrım ve sırt ağrım var göğüslerim inanılmaz hassas özellikle geceleri dokunamıyorum bile bazen kasıklarımda bir sancı sanki iple çekiliyormuş hissi var. Yumurta tembelliği var bende ve ploraktinim yüksek cıktığı için adet düzensizliğim vardı Dr. Dostınex verdi hafta 2 kez kullanıyorum son 1 adet kaldı Reglin 4. Günü başlamıştım ve Dr. Bu ay hamile kalabilirsin dedi geçtiğimiz ay 17 kasımda hastalandım bu ayda öyle olacagını varsayarsak 4 gün var. Adet olacakmışım hissi dün cok yoğundu sürekli wc’de buldum kendimi ani giren kasık ağrılarımda var. Ama müthiş bel ağrım var oturunca çoğunlukla ... bir de ovulasyon testlerim bir tuhaf paylaşacağım onu da gebelik testi negatif sonuc veriyor sizce ne diyorsunuz hamile miyim ?

Eklentiler

• 42CF8168-0F96-419C-AB3F-872822FA1829.jpeg
    42CF8168-0F96-419C-AB3F-872822FA1829.jpeg
    127,9 KB · Görüntüleme: 122
Kızlar 3-4 gündür aşırı bel ağrım ve sırt ağrım var göğüslerim inanılmaz hassas özellikle geceleri dokunamıyorum bile bazen kasıklarımda bir sancı sanki iple çekiliyormuş hissi var. Yumurta tembelliği var bende ve ploraktinim yüksek cıktığı için adet düzensizliğim vardı Dr. Dostınex verdi hafta 2 kez kullanıyorum son 1 adet kaldı Reglin 4. Günü başlamıştım ve Dr. Bu ay hamile kalabilirsin dedi geçtiğimiz ay 17 kasımda hastalandım bu ayda öyle olacagını varsayarsak 4 gün var. Adet olacakmışım hissi dün cok yoğundu sürekli wc’de buldum kendimi ani giren kasık ağrılarımda var. Ama müthiş bel ağrım var oturunca çoğunlukla ... bir de ovulasyon testlerim bir tuhaf paylaşacağım onu da gebelik testi negatif sonuc veriyor sizce ne diyorsunuz hamile miyim ?
Benim gebelik belirtilerim de sizin anlattıklarınız gibiydi

Hamile miyim kızlar bi bakar mısınız

Eklentiler

• E6A585B4-AEB2-47AE-B071-44196CB58B05.jpeg
    E6A585B4-AEB2-47AE-B071-44196CB58B05.jpeg
    191,4 KB · Görüntüleme: 86

Bende geçen ay 17 sinde adet olmuştum bu ay hala olamadım bekliyorum bu ayın 15 inde test yaptım negatif çıktı. Ara ara çok hafif kasıklarımda ağrı oldu başım da ağrı oldu ama şuan hiç bir belirti yok sadece karnımda şişlik var. Bende de yumurtalık tembelliği var dün gece soğan kürüne başladım inşallah bende senin gibi sevindirici haberler alabilirim 🙏🏻 Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah

Kızlar merhabalar bende gebelik bekliyorum adetime 4 gün var erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ama geçen hafta wcye çıkamıyodum kahve leke gelmişti iki gün sonra inanıllmaz kasık ağrım var bugünde adet ağrısı gibi karnım ağrıyo ve kasık ağrım var halsizlik hafif baş dönmesi de var ama negatif çıktı belirti olabilirmi erken gebelik testi yaptım ama adetime 4 gün var belli olurmu hemen

Kızlar merhabalar bende gebelik bekliyorum adetime 4 gün var erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ama geçen hafta wcye çıkamıyodum kahve leke gelmişti iki gün sonra inanıllmaz kasık ağrım var bugünde adet ağrısı gibi karnım ağrıyo ve kasık ağrım var halsizlik hafif baş dönmesi de var ama negatif çıktı belirti olabilirmi erken gebelik testi yaptım ama adetime 4 gün var belli olurmu hemen
Canım ben de kahverengi leke geldiğinde gebeyim sanmıştım burada da sorduğumda yerleşme falan dediler ama doktora gittiğimde enfeksiyon geçirdiğimi öğrendim

Kahve rengi leke nekadar sürdü peki bide enfeksiyon geçtikten sonra hamile kaldınmı enfeksiyon için ne kullandın

Arkadaşlar merhaba lütfen yardım edin. geçtiğimiz ay adetime birkaç gün kala geri çekilmeli ilişkim oldu. iki gün sonra regl oldum. aradan bir hafta 10 gün geçti vücudumdaki damarlar dikkatimi çekti memede ve başka yerlerde. korktum bir süre bekledim. ilşkiden sonraki 24. günde idrar testi yaptırdım sonuç negatif. 30. günde yine tam günüöde saatinde regl oldum her şey normaldi. hamile değilim diye sevindim adetim bitince tekrar bi telaş aldı beni gereksiz yere. ve tekrar idrar testi yaptım yine negatif. ama bu damarlar beni her gün daha çok korkutmaya başladı burada bir kaç kişi hamilelik belirtisi demişler. ben de kan tahlili yaptırdım doktorum negatif dedi. bunu öğrendikten sonra rahatlıyorum ama sonra tekrar huzursuzlanıyorum. içimde bi his beni rahat bırakmıyor. psikolojik mi bütün bunlar ?

Arkadaşlar merhaba lütfen yardım edin. geçtiğimiz ay adetime birkaç gün kala geri çekilmeli ilişkim oldu. iki gün sonra regl oldum. aradan bir hafta 10 gün geçti vücudumdaki damarlar dikkatimi çekti memede ve başka yerlerde. korktum bir süre bekledim. ilşkiden sonraki 24. günde idrar testi yaptırdım sonuç negatif. 30. günde yine tam günüöde saatinde regl oldum her şey normaldi. hamile değilim diye sevindim adetim bitince tekrar bi telaş aldı beni gereksiz yere. ve tekrar idrar testi yaptım yine negatif. ama bu damarlar beni her gün daha çok korkutmaya başladı burada bir kaç kişi hamilelik belirtisi demişler. ben de kan tahlili yaptırdım doktorum negatif dedi. bunu öğrendikten sonra rahatlıyorum ama sonra tekrar huzursuzlanıyorum. içimde bi his beni rahat bırakmıyor. psikolojik mi bütün bunlar

Back