• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim

Bencede bir süre kendine zaman ayır ( diyene bak ) deme bende öyle bir karar aldım ve şuan bu kanamam olduğunu eşime söyleyemedim bile o bana kafam da kuruntu yapma böyle düşünme değilsindir dedi şimdide haklısın kanamam oldu demeye cekiniyorum oda çok üzülecek ve bu benim hatam cunki onu bu kadar heveslendiysen bendim :(

Heveslenmeyin, heveslendirmeyin. Akisina birakın artık gercekten. Ben de 13 ay gibi bi sure hamile kalamadim. Onceleri hep umudum vardi, bi gun geciksem hemen elime testi alip yaptim. Olumsuz sonuclari gorunce kendi kendime söz verdim, en az beş-yedi gün gecikme olmadigim taktirde yapmayacagim diye. Bu ay 5gün geciktim (beklemek hic de zor olmadi kendimi sartladigim icin) ve testi yaptigim gibi t cizgisi cden once kararmaya basladi. O an hamile oldugumu anladim ama sadece sasirdim ne sevinebildim ne de oyle aglamalar cigliklar fln bisey yasamadim. Sonra sadece 50 sn sonra iki cizgide kopkoyu cikti. Normalde testi yapmadan esime soylememe karari almistim. Cunku dusuk vs hepsi olabilirdi. En azindan 2 hafta daha bekleyip doktorda keseyi gorunce kendisi ogrenir dedim ama kiyamadim soyledim hemen. O sevinirken de hep kendini kaptirma daha keseyi goremedik ilk 3 ay hersey olabilir, kritik bir donem diye onu telkin etmeye calistim. Simdi ikimizde sadece saskiniz bu cumaya randevu aldik sanirim olayi o zaman idrak edebilicez her ikimiz de. Demem o ki; heyecanlarinizi frenlemeye calisin. 1 gün 2 gün gecikme gecikme degildir, bekleyin biraz. Sirf stresten bile bi hafta geciken kisiler vaf. Test pozitif cikti diye kostur kostur doktora gitmeyin. Arkadasim gitti doktor kan degerlerine gore hamilesin ama dusukte olabilir olmaya da bilir bu ilk haftalar cok heves yapmayin dedi diye ikimizde kadina cok kizmistik. Ama bir hafta uzerinden gecmeden arkadasim dusuk yapti. Hevesi kursaginda kaldi gercekten de. Boyle seyler olabiliyor kendinjzi bunlara da hazirlayin lütfen. Hele hele cift cizgiyi gorur gormez ese dosta haber verme olaylarina hic kalkismayin. Tutun kendinizi, sonra olumsuz bir sey oldugunda milletin size aciyan sizi teselli etme amacli yapilan ziyaretleriyle, telefonlasmalariyla ugrasmasmak zorunda kalirsiniz. Sahsen ben o durumdayken (uzgunken) milletin olsun ya ilerde yine olur demesini hic kaldiramam. Bunlarin hepsini dusunun derim. En azindan 3 ay kendinizi tutun.

Back