Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hemen yap cikar3Kızlar acill aşırı şekilde kasıkve bel ağrısı çekiyorum göğüs uçlarım kararmış normalde 26 günde bir çok düzenli adet oluyorum bu sefer 1 gün gecikti duphaston ve dostinex kullandım hamile olabilir miyim ne zaman test yapsam çıkar??? Sancidan duramıyorum![]()
Az önce farkettim çok az pencereye koyukahverengi leke gibi birşey geldi üstüne görme olabilir mi ilk defa oldu agrım hâlâ devam ediyor ama bu sadece pencereye geldi ??Bende 1 gün gecikince normal test yaptım silik cizgi gördüm ardından beta 42 çıktı yani varsa çıkar
Hevesini kırmak istemem canım Adet oluyor da olabilirsin adet belirtiyle hamilelerin belirtileri aynıAz önce farkettim çok az pencereye koyukahverengi leke gibi birşey geldi üstüne görme olabilir mi ilk defa oldu agrım hâlâ devam ediyor ama bu sadece pencereye geldi ??
Hayırlısı olsun artık sanırım ben umudumu kırmak istemiyorum ondan yazıyorum üstüne girme olabilir mi diye düşünüyorum ama şuan yıkımdım sanki çok istiyorduk eşimle 9 aydır korunmuyoruzçok heves ettim bu kez ilk defa böyle şeyler yaşadım ama hayırlısı bakalım Allah ne zaman nasip ettiyse artıkHevesini kırmak istemem canım Adet oluyor da olabilirsin adet belirtiyle hamilelerin belirtileri aynı
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah hayırlısıyla sende benim gibi umudunu kesmeBu belirtilerin hepsini yaşadım bu ay ve kırmızlar geldiumarım sen benm gbi olmaz
![]()
Bu ay 11.ayımızdı canım bundan sonra bir ay mola vermeye karar verdimAllah isteyen herkese nasip etsin inşallah hayırlısıyla sende benim gibi umudunu kesme
Pek tecrübeli değilm bu konuAz önce farkettim çok az pencereye koyukahverengi leke gibi birşey geldi üstüne görme olabilir mi ilk defa oldu agrım hâlâ devam ediyor ama bu sadece pencereye geldi ??
Size bişey diyimi adet takviminisilin sonra burayada girmeyin ben ce buraya girip sürekli bişeyelr okumakta bu düşünceyi aklından çıkaramıyorsun çünkü stres oluyor insanAllah isteyen herkese nasip etsin inşallah hayırlısıyla sende benim gibi umudunu kesme
Bencede en mantıklısı cunki sadece yazı okuyorum gün için de yaptığım başka bir aktivite yok ve okudukça hevesleniyorum mesela çok acayip hevesim kaçtı kendi kendime daha da birşey yapmam olacaksa olur diyorum tabi çok üzgün bir şekildePek tecrübeli değilm bu konu
Size bişey diyimi adet takviminisilin sonra burayada girmeyin ben ce buraya girip sürekli bişeyelr okumakta bu düşünceyi aklından çıkaramıyorsun çünkü stres oluyor insan
Bencede bir süre kendine zaman ayır ( diyene bak ) deme bende öyle bir karar aldım ve şuan bu kanamam olduğunu eşime söyleyemedim bile o bana kafam da kuruntu yapma böyle düşünme değilsindir dedi şimdide haklısın kanamam oldu demeye cekiniyorum oda çok üzülecek ve bu benim hatam cunki onu bu kadar heveslendiysen bendimBu ay 11.ayımızdı canım bundan sonra bir ay mola vermeye karar verdim
Aynı duyguları paylaşıyoruz canım benim konumu oku istersen bende çekiniyorum her kanamam oldgnda demeye ah ah ne zor şeyBencede bir süre kendine zaman ayır ( diyene bak ) deme bende öyle bir karar aldım ve şuan bu kanamam olduğunu eşime söyleyemedim bile o bana kafam da kuruntu yapma böyle düşünme değilsindir dedi şimdide haklısın kanamam oldu demeye cekiniyorum oda çok üzülecek ve bu benim hatam cunki onu bu kadar heveslendiysen bendim![]()
Kesinlikle sil okuma insan boş yere hevesleniyor kendimden biliyorum insanı çok etkiliyor adet takviminde sil derimBencede bir süre kendine zaman ayır ( diyene bak ) deme bende öyle bir karar aldım ve şuan bu kanamam olduğunu eşime söyleyemedim bile o bana kafam da kuruntu yapma böyle düşünme değilsindir dedi şimdide haklısın kanamam oldu demeye cekiniyorum oda çok üzülecek ve bu benim hatam cunki onu bu kadar heveslendiysen bendim![]()
Bende 5 gün geciktim test yaptim negatif çıktı adet olmama yakin agrim baslardi simdi arada bir batma oluyor bi kere de idrarimda yanma oldu goguslerimde şişme ve agri var acaba gebe miyim test yanlis olabilir mi kadin doguma gidecegim yarin sizce neden oluyor 2 ay boyunca cyclo prognava adet düzenleyici ictim 25inde oldum ilaci birakinca gecikme oldu neden acabahemen yap cikar3