Hamile miyim

fdnckr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2019
36
11
3
29
Arkadaşlar mrb bi sorum olacak adetime 1 gün var 2 haftadır kasıkve bel ağrısı çekiyorum 2 gün önce test yaptım bthcg 0.28 çıktı negatif ama bu akşam göğüs uçlarımın karardığını farkettim bilmiyorum hamile gibi hissediyorum ama değildir diye çok korkuyorum inşallah hamileyimdir rabbim tüm isteyenlere nasip etsin insalahhhhh

Evde ovulasyon yada gebelik testi yap istersen. Inşallah vardr

İnşallah ya yarın adet günüm eğer olmazsam ki inşallah olmam kanda belli olur mu

Adetten 5 gün önce bile belli oluyomus canım yarın git kan ver istersen emin olursun hemde varsa seçin yoksada bilki üzülme umutlanmak çok kötü uzulmeni istemem yani o yüzden diyorum

Adetten 5 gün önce bile belli oluyomus canım yarın git kan ver istersen emin olursun hemde varsa seçin yoksada bilki üzülme umutlanmak çok kötü uzulmeni istemem yani o yüzden diyorum
Çok tşk ederim canım yarın olmazsam test yapacam güzel haberler le tekrar yazarım inşallah

Merhaba arkadaşlar benim bir sorum olacak ben 2 ay evvel çocuğumu sütten kestim ve geçen ay da adet oldum ama adetlerim düzenli bu ay adetim 10 gün geçiyor daha adet olmadım acaba hamile olabilir miyim

Merhaba arkadaşlar benim bir sorum olacak ben 2 ay evvel çocuğumu sütten kestim ve geçen ay da adet oldum ama adetlerim düzenli bu ay adetim 10 gün geçiyor daha adet olmadım acaba hamile olabilir miyim
10 gün gecikmede hem idrarda hemde kanda belli olur daha fazla geçmeden test yapıp öğren derim ki kesin çıkar bence

Bir daha test yap

Arkadaşlar merhaba. Ben klomen tedavisi oldum şuan adetini bekleme surecindeyim 10 gün var fakat bende çok fazla kasik agrisi var acaba gebelik oluşuyor ondan mi yoksa başka bisey den mi anlayamiyorumne merdiven çıkabiliyorum ne yürüyebiliyorum

Klomen agrı yapıyor cnm

Ha
Allah razı olsun darısı başına Rabbim inşallah çocuk isteyen herkesede nasip etsin
Hayırlı olsun:-? Tatlım ben de bebek istiyorum ama olmadı tiroit hastasıyım tedavi gördüm şu an düzeldi az önce bulantım oldu daha adetime 11 gün var sen de oldu mu belirti böyle

Hala bulanıyor, az önce istiğfar ettim ümitlenmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…