- 17 Temmuz 2019
- 29
- 19
- 3
- 29
- Konu Sahibi Catwoman01
Kızlar merhaba, adetim bi gün gecikti. Hafif regl olacakmış gibi oluyor ama geçiyor test yaptım erken gebelik testi değil de normal olandan. Yarın kan vericem sizce sonuç doğru mu ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet büyük ihtimalleKızlar merhaba, adetim bi gün gecikti. Hafif regl olacakmış gibi oluyor ama geçiyor test yaptım erken gebelik testi değil de normal olandan. Yarın kan vericem sizce sonuç doğru mu ?Eki Görüntüle 2298176
Ben hamilelik yaşamadım ama yaptıgım testlerde tamamen tek çıkıyordu bu şekilde çıksa kesin hamileyim derdimSilik gibi görününce emin olamadım, birde olacakmışım hissi olup geçiyor umarım doğrudur![]()
En uygun zamanda sağlıkla isteyen herkes yaşar inşallahBen hamilelik yaşamadım ama yaptıgım testlerde tamamen tek çıkıyordu bu şekilde çıksa kesin hamileyim derdim![]()
Hamilesin tebriklerKızlar merhaba, adetim bi gün gecikti. Hafif regl olacakmış gibi oluyor ama geçiyor test yaptım erken gebelik testi değil de normal olandan. Yarın kan vericem sizce sonuç doğru mu ?Eki Görüntüle 2298176
Adet değilken mi geldi ? Bende böyle bşey gelmedi hiç bilmiyorum kiKızlar resim için şimdiden kusura bakmayın böyle bişey ilk defa başıma geliyor sizce varmı
Fotoğrafı at bıde bakalımKizlar merhaba adetime 5 gun var test yaptim dayanamadim.ilk yaptigimda ikinci cizgi beyaz grimsi gibiydi ikinci olan cok silik sari gibi bi cizgi var sizce nedir ☹
Sonuç ne oldu? Adet oldunuz mu??Kizlar merhaba adetime 5 gun var test yaptim dayanamadim.ilk yaptigimda ikinci cizgi beyaz grimsi gibiydi ikinci olan cok silik sari gibi bi cizgi var sizce nedir ☹
Canım başka nasıl belirtiler vardı gebelik öncesiKızlar merhaba, adetim bi gün gecikti. Hafif regl olacakmış gibi oluyor ama geçiyor test yaptım erken gebelik testi değil de normal olandan. Yarın kan vericem sizce sonuç doğru mu ?Eki Görüntüle 2298176
Canım göğüs ağrım hiç yoktu bulantı falanda farkedilir biçimde değildi. En dikkatimi çeken su gibi akıntı gelmesiydi. Şeffaf şekilde. Ve çok sık wc e çıkmamCanım başka nasıl belirtiler vardı gebelik öncesi
Benimde her adet öncesi göğüs ağrısı olurdu bu ay yok 4 gün kaldı adetime ınsallah bende olamamCanım göğüs ağrım hiç yoktu bulantı falanda farkedilir biçimde değildi. En dikkatimi çeken su gibi akıntı gelmesiydi. Şeffaf şekilde. Ve çok sık wc e çıkmam
Yerleşme kanaması olabilirKızlar resim için şimdiden kusura bakmayın böyle bişey ilk defa başıma geliyor sizce varmı
Gözüna ydın tatlım. Bize de dua et benimde yarın batTeşekkür ederimm, kan testi yaptırdım 212 çıktı beta Allah herkesin gönlüne göre versin ❤
Haberler ne canım ?Gözüna ydın tatlım. Bize de dua et benimde yarın bat