• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim ?

Catwoman01

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2019
29
19
3
29
Kızlar merhaba, adetim bi gün gecikti. Hafif regl olacakmış gibi oluyor ama geçiyor test yaptım erken gebelik testi değil de normal olandan. Yarın kan vericem sizce sonuç doğru mu ?
83425141-7006-40C6-8A88-14BA1CA1086F.jpeg

Ben hamilelik yaşamadım ama yaptıgım testlerde tamamen tek çıkıyordu bu şekilde çıksa kesin hamileyim derdim😊
En uygun zamanda sağlıkla isteyen herkes yaşar inşallah ☺️ Darısıda size olsun. Geçen ay yapmıştım evet silik bile birşey yoktu bu Y gecikince adet günü şüphelendim hayırlısı bakalım:KK76:

Kızlar resim için şimdiden kusura bakmayın böyle bişey ilk defa başıma geliyor sizce varmı

Eklentiler

• IMG_20190813_001846_967.jpg
    IMG_20190813_001846_967.jpg
    93,9 KB · Görüntüleme: 173
Kizlar merhaba adetime 5 gun var test yaptim dayanamadim.ilk yaptigimda ikinci cizgi beyaz grimsi gibiydi ikinci olan cok silik sari gibi bi cizgi var sizce nedir ☹

Kizlar merhaba adetime 5 gun var test yaptim dayanamadim.ilk yaptigimda ikinci cizgi beyaz grimsi gibiydi ikinci olan boyle cikti aizce nedir cok merak ediyorum ☹

Canım göğüs ağrım hiç yoktu bulantı falanda farkedilir biçimde değildi. En dikkatimi çeken su gibi akıntı gelmesiydi. Şeffaf şekilde. Ve çok sık wc e çıkmam
Benimde her adet öncesi göğüs ağrısı olurdu bu ay yok 4 gün kaldı adetime ınsallah bende olamam 😊

Benimde bir sorum olcak sizlere. Normalde benim adetim hiç gecikmez tam gününde olur. Uygulamadan takip ediyorum. Her neyse 2-3 ay önce bi 2 gün gecikmişti. Bir de bu ay 2 gün geçti. Korunuyorum ama olabilir mi acaba? Belirtiler nedir herkeste oluyor mu ki? :işsiz: :KK14:

Back