• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim

anldm

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2019
138
89
48
Ben yaklaşık 10 gündür matcha çayı kullandım. Ekmeği hiç kullanmadım şekeri de zaten kullanmıyordum. 3 kilo verdim. 67 iken 64 oldum. Fakat benimde bir sorum var eşimde matürasyon arresti var 6 yıldır çocuğumuz olmuyor ve benim ilk kez bir hafta kadar günüm geçti idrar testi yaptım negatif çıktı ama ne ağrım var ne adet belirtim. #Hamilemiyim yoksa #matcha kullanmanın etkisi mi bilmiyorum. Kızlar yardımcı olur musınuz matcaha kullananlar adet döngünüzde herhangi bir değişiklik oldu mu

Ayrıca adetime bir hafta kala kullanmayı bıraktım herşey normal akışında devam etain diye ama hala adet olmadım yarın #kan testi yaptıracam. #Adet olmam gereken ilk gün kan testi yaptırdım sonuç #1.20 bu değer sonradan artar mı geç döllenme gibi bişey olmuş olabailir mi sizce kızlar

Merhaba canım Rabbim gönlüne gore versin ins adet strestende gecikebilir strese girme geç döllenme olayı var ama 1 hafta daha gecikirse tekrar kan testi yaptır derim

Merhaba canım Rabbim gönlüne gore versin ins adet strestende gecikebilir strese girme geç döllenme olayı var ama 1 hafta daha gecikirse tekrar kan testi yaptır derim
Teşekkür ederim canım rabbim kimseyi aratmasın inşallah. Aslında bu ay matcha çayını kullanmamış olsaydım ilk kez bu kadar gecikme yaşadığım için daha çok umutlu olurdum. Ama matcha çayının etkisi falan mı diye düşünüyorum şimdi de hemde kara kara 😇

Back