Ben yaklaşık 10 gündür matcha çayı kullandım. Ekmeği hiç kullanmadım şekeri de zaten kullanmıyordum. 3 kilo verdim. 67 iken 64 oldum. Fakat benimde bir sorum var eşimde matürasyon arresti var 6 yıldır çocuğumuz olmuyor ve benim ilk kez bir hafta kadar günüm geçti idrar testi yaptım negatif çıktı ama ne ağrım var ne adet belirtim. #Hamilemiyim yoksa #matcha kullanmanın etkisi mi bilmiyorum. Kızlar yardımcı olur musınuz matcaha kullananlar adet döngünüzde herhangi bir değişiklik oldu mu
Ayrıca adetime bir hafta kala kullanmayı bıraktım herşey normal akışında devam etain diye ama hala adet olmadım yarın #kan testi yaptıracam. #Adet olmam gereken ilk gün kan testi yaptırdım sonuç #1.20 bu değer sonradan artar mı geç döllenme gibi bişey olmuş olabailir mi sizce kızlar
Ayrıca adetime bir hafta kala kullanmayı bıraktım herşey normal akışında devam etain diye ama hala adet olmadım yarın #kan testi yaptıracam. #Adet olmam gereken ilk gün kan testi yaptırdım sonuç #1.20 bu değer sonradan artar mı geç döllenme gibi bişey olmuş olabailir mi sizce kızlar