Hamile miyim???

mrvee00

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2019
2
0
1
Yaşım 19 ve sevgilimle sürtünme yoluyla duştayken ilişkiye girdik iç çamaşırlarımız yoktu ve kucağındaydım o esna da duşta olduğumuzdan dolayı ıslaktık ama sevgilim boşalmadı hala bakireyim doğal bilinen ilişkiye girmedik 2 ay oldu adet olmadım eczaneden test aldım 4 kere yaptım negatif çıkıyo hamile kalma ihtimalim var mı lütfen yardım edin??

Spermler hava yoluyla hamile bırakacak değil sizi :)
Strestendir.

İiimkaaaansııııız. Boşalma olmamış daha bakireyim diyorsun mümkün değil hamile kalman için o konuda rahat olsun at gitsin kafandan. Ya psikolojik adet olamıyorsun ya da hormonal veya plokistik over filan da olabilir en iyisi kan kadın doğuma görün

Ne kadar rahatsın ya daha karı koca olmadan dus alıyorsunuz kucağına oturuyorsun bide hamile miyim diye soruyorsun .o zmn hiç evlenme sen .ne anlamı kaldı ki evliliğin.zaten evlenmeden de her haltı yemişsiniz.dilerim hamilesindir o zmn ailene anlatacak yüzün olacak mı.gerçi bu durumları yaşadığına göre ne arar sende o yüz

Vouv bu yaşta bu fanteziler

Vah bu genclik nereye gidiyor böyle vahhh .. 19 yasinda ne diye bu islere kalkisirsin ya yazik gercekten .. hamile degilsindir merak etme ..

Zevk suyundan korkumuz var bu şekilde hamile kalabiliyomuşsun galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…