Hamile miyim?

Gizemelidar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2019
3
0
1
26
Merhaba hanımlar ben aranıza yeni katıldım. 4 Mayıs’ta eşimle beraber olduk korunmasız 5 Mayıs ta ella habı kullandım.23 Mayıs ta adet geciktirici almak zorunda kaldım ve bırakmama rağmen 15 gündür adet olamıyorum. Gebelik testleri negatif çıkıyor böyle olan var mı

Eklentiler

• 9EF9704B-1AED-4ED4-8DF2-128B376B8C47.webp
    9EF9704B-1AED-4ED4-8DF2-128B376B8C47.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 70
1 gün kullanılan geciktirici 1-2 ayını alır hormonların düzene binmesine.

Arkadaşlar benim de bir sıkıntım var yardimci olur musunuz en son 6 mayista adet oldum 10 gundur adetim geciyo ama test yaptim tek cizgi cikti hastaneye gittim ama bayramdan dolayi test yapmiyolarmis hamile degil miyim acaba

Resimde negatif olduğu belli ama bu konuyla ilgili bir şey söylemek istiyorum arkadaşım adet gecikti üç kere test yaptı Tek çizgi çıktı bebek istiyordu çok doktora gitti kan testi ile pozitif çıktı eve geldi tekrar test yaptı tekrar tek çizgi çıktı on için bu testere pek güvenmiyorum bunu paylaşmak istedim

Resimde negatif olduğu belli ama bu konuyla ilgili bir şey söylemek istiyorum arkadaşım adet gecikti üç kere test yaptı Tek çizgi çıktı bebek istiyordu çok doktora gitti kan testi ile pozitif çıktı eve geldi tekrar test yaptı tekrar tek çizgi çıktı on için bu testere pek güvenmiyorum bunu paylaşmak istedim
Inşallah benimde test yanlış çıkmıştır yarın baktircam ama çok heyecanlıyım Rabbim hayırlısını versin

Back
X