Valla benimde alasım geldigidip alıp yapasım geldi cnm 9 güne kadar gösteriyosa
sen kendine dikkat et ne olur ne olmaz bikaç gün daha bekle cnm kafanı başka şeylerle meşgul et ben iki aydır öyle yapıyorum meselaBende belki hamilerimde diye düşünerek herşeye dikkat ediyorum. Ya artık olumsuz sonuç görmek istemiyorum ama rabbim neyi nasip ederse o oluyor işte. Bize de şu zamana kadar nasip etmedi. Çok fazla araştırma yaptım o kadar kafam karışık ki anlatamam. Ama birçok belirti uysa da bu kadar erken belirti görmekte acaba psikolojik mi diye düşündürüyor. Kanama ve kasık ağrılarım haricinde tabi onlar hiç aklımda yokken oldu
aynen ben yapmicam zaten bakacam 3 günüm geçerse yaparımİsterseniz yarın yapın kızlar ama bence gecikmesini bekleyin nolur strese girmeyin
Geçen hafta yumurtlama dönemimdi ve eşimle ilişkiye girdik birkaç gün sonra az miktarda bi kanamam oldu daha sonra kasıklarımda ağrı başladı bugünde mide bulantılarım var kendi hazırladım yemekten tiksindim yiyemedim. Bir süredir deniyoruz ama olmuyordu bu kez hamile miyimdir? Test yapmaya korkuyorum artık negatif sonuç alırım diye. Lütfen bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi?
Benim hepsi ilk defa oluyor bundan önceki zamanlarda olmamıştı ama bulantıyı bende öyle düşündüm işin açığı ama ümit işte ne yaparsın.Digerleri belki evet ama mide bulantisi psikolojiktir her hamile kalmak isteyen bayanin basina illaki gelir
Dua edicemm sana cnm bu mesajlar burada dursun 10 gün sonra görüşürüz yazarım olup olmadığını bak merak ederim sende yaz 6 gün snra bakalım var mıEstağfirullah çok iyi oldu destek olman. Bende bundan birkaç ay önce öyle olmuştum. Adet gecikmem oldu 2 hafta kadar ama idrar ve kan testi negatif çıktı yine de adet olmadım. Doktor arkadaşımı aradım ultrason yapalım belki yanlıştır dedi ama bunları konuştuktan sonra adet oldum. Özellikle o dönem her test yaptığımda sonra adet olduğumda yıkılmıştım resmen. Her seferinde çok ümitleniyorum ama olmuyor
Tamam canım haberleşelim inşallah ikimizde güzel haberlerle dönerizDua edicemm sana cnm bu mesajlar burada dursun 10 gün sonra görüşürüz yazarım olup olmadığını bak merak ederim sende yaz 6 gün snra bakalım var mı
Benim hepsi ilk defa oluyor bundan önceki zamanlarda olmamıştı ama bulantıyı bende öyle düşündüm işin açığı ama ümit işte ne yaparsın.
Allah razı olsun canım desteğin için rabbim evladınızı sizlere bağışlasınSize soylecegim tek sey belirti diye bişey yok... 5 sene bebis istedik belirtileri her ay yaşadim kasik agrilari yaşiyordum sonra hep husrana ugradim. Daha sonra herseyi biraktim... benim bebiş tup bebek...
Hamile olmadigim aylardaki gibi kasik agrisi cektim , adet sancisi cektim cok siddetli agrilarim oldu
Ve bu belirtilere o kadar alisigim ki hic arastirmadim ve hamilelige yormadim...
Biraz kafayi rahat birakmak gerekiyor sanirim diye duusunuyorum. Bende cok konu actim.belirtilerle ilgili.
Bana bir uye dediki aklindan cikarirsan hamile kaliyorsun.
Ben transferden sonra 4.gune kadar transfer oldugumu unuttum.
O yuzden sizde oyle yapin cok zor biliyorum ama lutfen deneyin.
ALLAH sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsinSize soylecegim tek sey belirti diye bişey yok... 5 sene bebis istedik belirtileri her ay yaşadim kasik agrilari yaşiyordum sonra hep husrana ugradim. Daha sonra herseyi biraktim... benim bebiş tup bebek...
Hamile olmadigim aylardaki gibi kasik agrisi cektim , adet sancisi cektim cok siddetli agrilarim oldu
Ve bu belirtilere o kadar alisigim ki hic arastirmadim ve hamilelige yormadim...
Biraz kafayi rahat birakmak gerekiyor sanirim diye duusunuyorum. Bende cok konu actim.belirtilerle ilgili.
Bana bir uye dediki aklindan cikarirsan hamile kaliyorsun.
Ben transferden sonra 4.gune kadar transfer oldugumu unuttum.
O yuzden sizde oyle yapin cok zor biliyorum ama lutfen deneyin.
Canım adet olacakmışım gibi hissediyorum ben. Adet dönemimdeki gibi karın ağrım başladı. Daha 2 günüm var normalde adetime Yine aynı hüsranı yaşamak istemiyorumTamam canım haberleşelim inşallah ikimizde güzel haberlerle döneriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?