- 26 Nisan 2019
- 2
- 1
- 1
- 33
- Konu Sahibi Yasmin5138
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa kızlar acil yazın
Adetim bir kaç kez gecikti test yapmadım hep tek çizgiyi bu kez 8 gün gecikti test yaptım bir süre sonra silik çizgi çıktı hamile miyim
Bence hemen bir kan testi ver![]()
hamilesin canımYaaa kızlar acil yazın
Adetim bir kaç kez gecikti test yapmadım hep tek çizgiyi bu kez 8 gün gecikti test yaptım bir süre sonra silik çizgi çıktı hamile miyim sizce
kaç dakadan sonra çıktıYaaa kızlar acil yazın
Adetim bir kaç kez gecikti test yapmadım hep tek çizgiyi bu kez 8 gün gecikti test yaptım bir süre sonra silik çizgi çıktı hamile miyim sizce
Canım inşallah hayırlı olsun büyük ihtimal geç döllenmedir ben de gördüm çizgiyi. Kan testi yaptır bana kalırsa kafan rahatlarYaaa kızlar acil yazın
Hamilesiniz tebriklerBen damlatirken daha cizgi çıktı hastalığım 4 gün geçti
TeşekkürlerHamilesiniz tebrikler
Kan testi verdiniz mi kac çıktı bthcgBen damlatirken daha cizgi çıktı hastalığım 4 gün geçti
Bende Adetime 2 gün var evde yaptım aynen böyle cıktı. Kan verdim ilk 10 çıktı sonra 1 buçuk gün sonra verdim 18.68 cıktı değeler düşük geliyor banaBen damlatirken daha cizgi çıktı hastalığım 4 gün geçti
Ewet 139.7 ciktiKan testi verdiniz mi kac çıktı bthcg
Kan tahlili yaptırdım maalesef yokmuş gebelikEvet canim hamilesin. Öyle görünüyor
Kaç cıktı canim değerim. Ama belirgin yani şaşırdım çıkmamasına canim. Sağlık olsun canim benim Rabbim onun geleceği zamanı iyi biliyor hayırlısı ne zaman sa ozaman olsun inşllahKan tahlili yaptırdım maalesef yokmuş gebelik
Allah Allah çok net aslında.. kaç çıktı ki değerin? Resmini Atar misin sonucun?Kan tahlili yaptırdım maalesef yokmuş gebelik
Bekleyen testlerin genelde bu şekilde yanılma payı oluyor maalesef.Kan tahlili yaptırdım maalesef yokmuş gebelik