Hamile miyim???

Fatmapo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2017
703
2.275
43
merhaba bayanlar, size bir sorum olacak.
1.5 yillik evliyim. 2 aydir bebek dusunuyoruz ve korunmayi biraktik.
Adetime 4-5 gun var bugun dayanamayip test yaptim ikinci cizgi silik ckti. Ayni marka testten tekrar yaptim yine ikinci cizgi silik ckti. Sonra duramadim kan testi yaptirdim. B-hcg degerim 24,8 ckti. Doktor bu degere bakarak gebe yada degilsiniz diyemem daha cok dusuk. 5-6 gun sonra tekrarlayin kan testini dedi.

Sizce hamile miyim?? Var mi basina boyle birsey gelen.

Büyük ihtimalle hamilesiniz hayırlı olsun
Birkaç gün sonra kan testi tekrarında daha doğru sonuç elde edersiniz

Hamilesiniz.
Ancak sağlıklı bir gebelik ya da olmadığını şuan için doktor bile söyleyemez.

Bekliceksiniz mecbur.

Hamilesiniz. Hamileliğin sağlıklı ilerleyip ilerlemediğini takip etmek için beta hcg artışına bakılacak ve süreç kesenin görülmesi-kalp atışının alınması ile devam edecek. Şimdilik 24.5 değerindeki b hcg değerinizin 2 günde bir 2katına çıkması beklenir. 2 günde bir ya da 4 günde bir kan verin. B-hcg 1000 üzerine ulaştığında yaklaşık 10gün sonra kesenin oluşup oluşmadığını ultrasonla kontrole gidin.

Cok cok tesekkur ederim verdiginiz bilgiler icin. Hic bilmiyorum surecin nasl oldu gunu. Ilginiz icin tesekkur ederim

Cok cok tesekkur ederim verdiginiz bilgiler icin. Hic bilmiyorum surecin nasl oldu gunu. Ilginiz icin tesekkur ederim
Hayırlı olsun:)
5-6 haftada kese 7-8de kalp atışı bekleyin. Erken de görülebilir daha geç de ama ortalaması bu:) Erken gidip istediğiniz şeyleri duymadığınızda daha çok paniklersiniz. B hcg takibi için sağlık ocağına gidin. Hem rahat olur hem de sizi yönlendirirler.

Evet hamilesin; tebrikler.. :)
Canım doktorlar ya da ebeler, kese gözükene kadar gebesin demezler zaten. :)
Betahcg çok çabuk yükselir; 2 güne bir en az 2 katına çıkar.
Bugün 24 ise salı günü 50, perşembe günü 100, ctesi 200, diğer hafta pztesi 400 çıkar. Tahmini değerler bu şekilde ilerler. :)
1000'i geçtikten sonra sonra kese oluşur ve gözükür. :)

Genelde o adet zamanin gectikten sonra daha net cikar bence.
Bir hafta daha bekleyip yaptirin.
Ole emin olun.

Simdi sevinipte yanilirsaniz, uzulursunuz.
Doktor bile kesin birsey solemememiş.

Aaaa hayirli ugurlu olsun :) bdv‘de güzel haber almakta varmis

Ikisinde de silik çıktıysa hamilesiniz hayırlı olsun

Hamilesin hadi gozun aydin. Agir kaldirma yat dinlen sabirla bekle...

Hayırlı olsun :) ben de gebeliğimi 27 değeri ile öğrenmiştim . Biraz erken öğrenmişsiniz sadece :)
2 gün sonra tekrar kan vern 2 katı kadar artış beklenir 2 hafta sonra flnda doktora gidip keseyi görebilirsiniz

Hayırlı olsun hamilesiniz. Sağlıklı hamilelik olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…