Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Size tavsiyem tekrar kan testi için adetinizin geçmesini bekleyin. Çok sık kan vermeye gerek yok.
Zaten adetiniz gecikip ultrasonda bakılsa bile doktor kalp atışı duyup kesede bebeği görene kadar yine net bir şey diyemez.
Hepinize guzel dilekleriniz ve verdiginiz bilgiler icin ayri ayri tesekkur ederim iyiki varsnz :) adetime 4 gun var 5-6 gun bekleyip tekrar kan vermeyi dusunuyorm. Bikac hafta sonrada kese gorunur anladgm kadariyla 1000 uzerine cknca. Hepinize cok tesekkur ederim.
:) canim pek bi solundan uyandn sanrm bugun. Bende teshis koyun demedim zaten. Hayirlisini da bekliyorum iki turlu duruma da hazırm. İnsanlardan fikir almaya calisiyorum daha once hamilelik gecirenlerden. Hepsi bu yani sakin ol bence bunyene zarar :) sevgiler
Insan çok merak ediyor haklısınız ama şimdi heveslenirsiniz pozitif diye sonra aksi bi durum filan olursa üzülmeyin diye söyledim. Istiuormussunuz madem inşallah pozitiftir.
Insan çok merak ediyor haklısınız ama şimdi heveslenirsiniz pozitif diye sonra aksi bi durum filan olursa üzülmeyin diye söyledim. Istiuormussunuz madem inşallah pozitiftir.
Merhabaaa , bana da yardımcı olsanız. Hamile kalmak içşn herseyi yapıyoruz ve bu ay 9 gün grcikmem , gaz ve göğüslerde hassaslık var. Ayrıca kahve pembe lekelenmem oldu ama ara ara 3-4 kere. İdrar tahlilim de negatif. Sizde durum nedir? Kana baktırıcam ama olumsuz sanki hissettiğim
Canim idrarda benim adetime 5-6 gun kala ckti. İstersen bi kan testi yaptir icin rahat etsin. Kesin sonucu ozaman alirsin. İnsallah en hayirli zamanda istedigin sonuca ulasirsin