Gebeliğe Hazırlık hamile miyim?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok şükür Gözünüz aydın çok sevindim ya böyle durumlarda birkaç doktora danışmak en mantıklısı. Allah bana da nasip eder inşallah

Ben de folik asit ve progestan kullanıyorum. Bir rahatsızlığım yok sadece destek olsun diye ilacı verdi. Merakla bekliyorum. Allah bana da hayırlısıyla nasip eder inşallah. Sen de hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini

Benim adetime 2gün var. Beyaz akıntım oluyor. Ara ara kasık ağrılarım. Ama ümitlenmek de istemiyorum. Sizce ne zaman test yapmalıyım?

Benim adetime 2gün var. Beyaz akıntım oluyor. Ara ara kasık ağrılarım. Ama ümitlenmek de istemiyorum. Sizce ne zaman test yapmalıyım?
Adet gunun gecsin ertesi sabah dene
Cikmazsa adet gelmedikce 2 gunde 1 test yap ya da icin rahat etsin diye kan ver canim.

Adet gunun gecsin ertesi sabah dene
Cikmazsa adet gelmedikce 2 gunde 1 test yap ya da icin rahat etsin diye kan ver canim.
Tamam öyle yapayım. Zaten ilk önce kan testini yapmak istemiyorum. Önce idrar testi yaparım. İnşallah hayırlısıyla hamileyimdir

Kızlar adetimi iki gün falan geçti. İki gün önce hafif bir kahverengi leke oldu adet oldum sandım. Sonra olmadı. Test yapmaya bile korkuyorum biraz daha mı beklesem?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…