kız maşallah doguracan nerdeyseee şaka bir yana
sağlıkla kucagına al inşallah
Sagliklica gelsinn hos gelsinn hayiirlii olsuun. Bazi zamanlar gelir insan sevinemez Ya öyle olmussun sende. En kisa zamanda kalp atislarini duyup tam emin olmak dilegiyle.. Bende cok yeni hamileyim.. Cok heyecanliyim hala
hahahaha süpersiniz, inşallahkız maşallah doguracan nerdeyseee şaka bir yana
sağlıkla kucagına al inşallah
Bencede hamilesin kan ver emin ol:) belirtin var miydi merak ettimMerhabalar bugün adetim 4 gün gecikti test yaptım
ama kan vermeden ümitlenmek istemiyorum, daha önce bir kere silik çıkmıştı ve hamile değildim, sizce hamile miyim?
Bencede hamilesin kan ver emin ol:) belirtin var miydi merak ettim
Cok sagol canim:) mutlu haberler alacaksin inssYok canım bir tek adet olacakmışım gibi kasık ağrım vardı, bugün o da yok.
Bana kalsa ben anlamazdım yani :) yarın sabah kan vereceğim
Günler geçmiş de çok merak ettim. Kan testi yaptırdın mı? İnşallah hamilesindirŞimdi tekrar iki tane daha test yaptım bunlar daha silik çıktı
Sagsaglim kucağına al inşaallah bizlere de dua et su an aşılama yaptırmak için ugrasiyorumAhhh neler yaşadım neler... :)
Doktora gittim keseyi gördü önce, 1 hafta geriden geliyor geç döllenme dedi
2 gün sonra kırmızı lekelenmem oldu, gittim kese bozulmuş düşüyor dedi
Folik asidi de progestanı da kestirdi
Bu sabah (üzerinden 9 gün geçmişti ) hala kanama başlamayınca hcg baktırdım 13250 çıktı
Başka doktora gittim, 6+3 ile kalp atışını duyduk :)
Allah ol dedi ve oldu çok şükür
Ne olur içinizi ferah tutun, Allah’a dua edin, hiç bir şeye kafanızı takmayın... rabbim isterse olacak, gerisi bomboşşşSagsaglim kucağına al inşaallah bizlere de dua et su an aşılama yaptırmak için ugrasiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?