- 14 Aralık 2015
- 11.972
- 28.955
- 598
- Konu Sahibi sessizbayann35
-
Amin Maşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah birazdan sağlık ocağına gidip test yaptiricam
Tahlil sonuçlarına internetten bakmak için kayıt no iste canım belki akşam filan orada yayınlar sonucu. Genelde ertesi gün veriyorlarEmira SY Evet bugün 3. Gün geçti bugün çıkar mı sonuç acaba umarım yarina kalmaz
Emira SY Sağlık ocağında nasıl bakılıyor internetten
başka bir ildeyim canım
başka bir ildeyim canım
İstanbul çıkıyor direk özele gideyim olmazsa bekleyemem çünküHimm o zaman Google dan ara bakalım sizin ilin sayfası var mı diye
İstanbul çıkıyor direk özele gideyim olmazsa bekleyemem çünkü
Teşekkür ederim canımBenim özelde yarım saatte çıkmıştı :)
10 yıllık evli 1 çocuk sahibi anne olarak söylüyorum saygılar ne ironisi şaka gibi
Bu arada böbrek ciğer filan yani Offf diyorum
Ben hiç mide filan duymadım bebeğin önce kesesi oluşur sonrada içinde Bebek mide de olurmu hiçAaa o organlarda yumurtlama olmuyor muydu? Ben on yıllık evli değilim bir tane de çocuk doğurdum ama bebek midede oluyor diye biliyorum ben. Ama o zaman midemiz falan bulanıyor mesela. Bebek mideyi kemirdiği için olmuyor mu o bulantı?
Ben hiç mide filan duymadım bebeğin önce kesesi oluşur sonrada içinde Bebek mide de olurmu hiç
Ayy konu oyle yerlere gelmiski haha yapilan espriler bile gercek saniliyor. Ben de mide de saniyordum
Yaaaa offfBurda yıllardır çocuk sahibi olamayan var ,siz anal yoldan becerdiyseniz ne diyeyim bi dahakine yan yana oturup çay bile içmeyin sperm üstünüze filan zıplar Allah korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?