- 28 Haziran 2015
- 1.891
- 2.039
- 133
- Konu Sahibi sessizbayann35
-
Burda yıllardır çocuk sahibi olamayan var ,siz anal yoldan becerdiyseniz ne diyeyim bi dahakine yan yana oturup çay bile içmeyin sperm üstünüze filan zıplar Allah korusun
Sessiz bayan sessiz sessiz iş tutturmaya devam ederse o sperm bi şekilde ya uçacak ya zıplayacak bi ekşın olacak yaniSperm zıplar?? Hahaaay sesli güldüm
Sessiz bayan sessiz sessiz iş tutturmaya devam ederse o sperm bi şekilde ya uçacak ya zıplayacak bi ekşın olacak yani
Normal rutinde absürd olsa da bu konusahibinin hayatı için bence olabilitesi var
Rica ediyorum aynı konuyu defalarca açmayınız yasaktır.Merhaba 12 gün önce anal ilişkide boşalmadan dolayı ella ertesi gün hapı almıştım. Adetim 5-6 gün sürdü sonrasında her zamanki gibi adetimden birkaç gün sonra yumurtlama akıntım geldi. Ama bu aralar başım ağrıyor midem bulanıyor karnım ağrıyor. Onun dışında halsizlik hassasiyet ve sırt ağrım yok. Ama 12 gün önceki haptan 2 ay önce de bir tane daha ertesi gün hapı almıştım. Sizce hamilelik midir yoksa farklı birşey mi
10 yıllık evli 1 çocuk sahibi anne olarak söylüyorum saygılar ne ironisi şaka gibiAhshsh yazdığım paragraftaki tek saçmalık her spermin hamile bırakmayacağı bilgisi midir? Allah'ım sana geliyorum. İroni yaptığınızı söyleyin lütfen.
Bu arada böbrek ciğer filan yani Offf diyorumAhshsh yazdığım paragraftaki tek saçmalık her spermin hamile bırakmayacağı bilgisi midir? Allah'ım sana geliyorum. İroni yaptığınızı söyleyin lütfen.
Resimde görünüyo mu canm at bakalimMerhaba 2 gün gecikti adet gunumden gebelik testinde çift cizgi ama biri silik bu şekilde olup hamile olmayan var mı kesin hamilelik mıdır bu
Zaten yapan değil söyleyen eleştiren suçlu oluyor. Sonrada özgürlükten bahsedilir. 18 yaşında bana göre bir çocuğun bu işlere kalkılması rezalet!Maşallah yaş 18 kırılmadik ceviz kalmamış
Bir de anal ilişki evleneceği insana ben bakireyim der heralde
Burada bakirelik namus göstergesi değildir deyince topa tutuluyoruz
Bu şekilde canım ilk yaptığım da çok hafif bir cizgiydi 10 dakika geçtikten sonra böyle kalinlastiResimde görünüyo mu canm at bakalim
Genelde oyle olanlar hamile
Ama bazen olmaya da biliyo
Çizgi hemen mı çıktı bekleyince mi çıktı buda önemli?
Resim yokki canm:)Bu şekilde canım ilk yaptığım da çok hafif bir cizgiydi 10 dakika geçtikten sonra böyle kalinlasti
Ben oldum bacım
Melegiimm22 resim yukleyemedim dosya ekle kısmından değilmi
Emira SY teşekkürler bu şekilde
İlk cizgi gibi değil ya bu şekilde olup kanda hamile olmayan var mıdır acabaKız bu çizgi silik mi allah aşkına :) kabak gibi hamilesin
İlk cizgi gibi değil ya bu şekilde olup kanda hamile olmayan var mıdır acaba
Amin Maşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah birazdan sağlık ocağına gidip test yaptiricamKan değerin en az 1000 çıkacak rahat ol. Sağlıkla kucağına al inşallah :)
Bak ben sana kendi silik çizgili testimi atayım da görEki Görüntüle 2177636 O gün değerim 73 çıkmışti. Şimdi 6 aylık oldu bile şükür :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?