• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim?

Betusskuruu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2018
72
27
88
31
arkadaslar selam benim adetim normalde hiç şaşmaz ve gelmesine 3-4 gün kala belim ağrır hafifte, sonra göğüslerin acır ama olcağım gün göğüslerimin ağrısı geçerdi. Suanda adetim 1 gün gecikti dün olmam gerekiyordu. Şuanda bel ağrısının b si bile yok sanki hiç adet olmıcakmısım gibi. Ama göğüslerin cok acıyor. Bir de onun bi alakası var mı bilmem ama boğazlarım cok kötü yutkunamıyorum hafif de burun akıntısı var. Lütfen fikirlerinizi beklıyorum

Bu söylediklerinize göre bir yorum yapamayız.cunku herkesin belirtileri çok farklı.mesela ben aynı adet olacakmışım gibi hissediyordum,bütün belirtiler aynıydı sadece göğüslerim daha fazla acıyordu.baska da hicbir hamilelik belirtisi yaşamadım.verdiginiz bilgiler yetersiz.yumurtlamaniz ne zaman oldu,o günleri değerlendirdiniz mı,şüpheli ilişkinin üzerinden kaç gün geçti?bunlar önemli.en güzeli ilk önce bir idrar testi yapmak.onun sonucunu buraya atın yorumlayalım.eger şüphelenirsek kan testi yaptirirsiniz.

Tam yumurtlama günümde girdim ilişkiye temmuz 1 di yumurtlama günüm işte bugün 16 sı. Ya test yapmaktan o kadar bunaldım ki daha doğrusu negatif sonuç almaktan o yüzden 3-4 gün daha beklemek istiyorum ana tabi düşünmeden de edemiyorum

Yazdığın tarihlere göre,hamileysen kan testinde kesinlikle çıkar,idrar testinde de silik olsa da yine çıkar.test yapmaktan başka çaren yok canım,ya da sabredebilirsen bi süre daha bekle.ben olsam yapar kurtulurdum.sonuc olumsuz bile olsa umudunu yitirme.her şeyin bir vakti saati vardır.allah hayırlısını nasip etsin.allah gönlüne göre versin inşallah.ne zamandır istiyorsun?

yumurtlama günün tahmini mi ovülasyon mu kullandın? eğer ovülasyonla öğrendiysen 14 gün sonra adet olman gerekirdi 16. günmüş. yani yüksek ihtimalle hamilelik gibi kist falan yoksa. ama tahminen o tarihte yumurtladıysan bazen böyle gecikmeler oluyor test yap kurtul buraya da at merak ettim:KK49:

Allah hakkında hayırlısını versin

Bende merak ediyorum ama korkuyorum diyorum ya olmadı birazdan gidip alırım yaparım dediğin gibi yaptıktan sonra haber veririm teşekkür ederim dileklerin icin...

Ben vajinismus hastasıydım zaten 11 ay boyunca olmadı simdi 5 aydır falan deniyoruz hiç korunmadık ama bilmiyorum işte Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin

yumurtlama günün tahmini mi ovülasyon mu kullandın? eğer ovülasyonla öğrendiysen 14 gün sonra adet olman gerekirdi 16. günmüş. yani yüksek ihtimalle hamilelik gibi kist falan yoksa. ama tahminen o tarihte yumurtladıysan bazen böyle gecikmeler oluyor test yap kurtul buraya da at merak ettim:KK49:

Allah hakkında hayırlısını versin
morcivetkedi merhaba canım bir topikte daha senle sohbet etmiştik bat tarihlerimiz aynıydı acaba mutlu ahberi alabildin mi merak ettim seni görünce :)

Bende merak ediyorum ama korkuyorum diyorum ya olmadı birazdan gidip alırım yaparım dediğin gibi yaptıktan sonra haber veririm teşekkür ederim dileklerin icin...
iyi de korksak da bizim için yazılmışın ötesine geçemiyoruz maalesef. yani negatifi görmekten korktuğun için bir anda pozitif oluvermeyecek. bir an önce öğrenmen daha mantıklı, yoksa kendinde belirti arayıp umutlanırsın

morcivetkedi merhaba canım bir topikte daha senle sohbet etmiştik bat tarihlerimiz aynıydı acaba mutlu ahberi alabildin mi merak ettim seni görünce :)
aa hatırladım:halay:

maalesef canım ya korunmuyoruz ama üzerine de düşmüyoruz saldık biraz. yumurtlama bile takip etmiyorum 2 aydır. hayırlısı. sen ne durumdasın?

aa hatırladım:halay:

maalesef canım ya korunmuyoruz ama üzerine de düşmüyoruz saldık biraz. yumurtlama bile takip etmiyorum 2 aydır. hayırlısı. sen ne durumdasın?
bende aynı durumdayım canım hayırlısı deyip bekliyorum bende bayadır salmıştım ama bu ay takip yaptım belki bebiş gelir eşime doğum günü hediyesi olur dedim:dua::halay:

bende aynı durumdayım canım hayırlısı deyip bekliyorum bende bayadır salmıştım ama bu ay takip yaptım belki bebiş gelir eşime doğum günü hediyesi olur dedim:dua::halay:
hadi inşallah güzel haberi verirsin bize :dondurma: doğum günü ne zaman eşinin?

aslında bu kadar korunmamaya yumurtlama bile takip etmesen bi şekilde olması gerekirdi. doktora gitmeyi düşünüyoruz umarım kötü bir şey çıkmaz

hadi inşallah güzel haberi verirsin bize :dondurma: doğum günü ne zaman eşinin?

aslında bu kadar korunmamaya yumurtlama bile takip etmesen bi şekilde olması gerekirdi. doktora gitmeyi düşünüyoruz umarım kötü bir şey çıkmaz
inşallah 12 ağustos tatlım ben gittim canım bir sorunun yok herşey normal dedi sadece rahim ağzında az iltihap vardı onuda fitille yok ettik :KK45:

inşallah 12 ağustos tatlım ben gittim canım bir sorunun yok herşey normal dedi sadece rahim ağzında az iltihap vardı onuda fitille yok ettik :KK45:
ya aslında düzenli adet kadının sağlıklı olduğunu gösterir. ya da hamile kalmaya engel olacak kadar ciddi bir durum olmadığını..
eşin de gitti mi?
güzel haberi alırsan mutlaka beni de haberdar et dua isterim belki:KK16:

ya aslında düzenli adet kadının sağlıklı olduğunu gösterir. ya da hamile kalmaya engel olacak kadar ciddi bir durum olmadığını..
eşin de gitti mi?
güzel haberi alırsan mutlaka beni de haberdar et dua isterim belki:KK16:
aynen canım o kadar stres sıkıntıya bile hiç adetim düzensiz olmadı doktorda sorun yok dedi ama 9 aydır bekliyoruz tabiki mutlaka haber veririm eşimde çarşamba günü gidecek canım aslında niyeti o değildi ama sürekli alerji oluyo onun için komple muayene oluyo çarşamba günü için ürolojiye göndermişler :)

aynen canım o kadar stres sıkıntıya bile hiç adetim düzensiz olmadı doktorda sorun yok dedi ama 9 aydır bekliyoruz tabiki mutlaka haber veririm eşimde çarşamba günü gidecek canım aslında niyeti o değildi ama sürekli alerji oluyo onun için komple muayene oluyo çarşamba günü için ürolojiye göndermişler :)
e ne güzel işte o da takip altında. hadi bakalım hayırlısı hepimiz için. dua ediyorum isteyen herkese siz de edin belki tutar bi zamana denk gelir:KK48:

e ne güzel işte o da takip altında. hadi bakalım hayırlısı hepimiz için dua ediyorum isteyen herkese siz de edin belki tutar bi zamana denk gelir:KK48:
hergün dua ediyorum canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin kimseyi evlat hasretiyle evlat acısıyla imtihan etmesin inşallah :dua:

Back