Merhaba biz eşimle 5 aydır korunuyoruz prezervatifle ve hep dışa boşalma oldu yırtık vs olmadı hiç kontrol ettik 7 ay kadar doğum kontrol hapı kullandım hormon düzenlemesi için 3 ay oldu bıraklı 2 aydır adet olmadan önce ki gün karın ağrım oluyor ve bi an 5 saniyeliğine bardaktan su dökülürmüş gibi su geliyor benden pantalonuma kadar geçiyor akıntım vs olmuyor her ay 33 günde regl oluyorum ve bu ay çok fazla karın ağrım oldu gününde regl oldum ilk 2 gün çok yoğun 3.gün normal sonra azaldı 6.gün kahverengi leke geldi ve idrar testi yaptım negatif çıktı en son ilişkimiz 23 gün önceydi ve ben en son ilişkiden sonra 18 gün sonra regl oldum üstüne görme olabilir test negatif çıktığı halde ve şuan bebek düşünmüyoruz asla hamile olabilir miyim yine de ve kondomla dışa boşalma olup testin negatif çıkıp regl olup hamile olma ihtimalim var mıdır hala? Karın ağrılarımın sebebi ne olabilir bağırsak sorunum vardı ama pek üstüne düşmemiştim daha öncede karın ağrılarım oluyordu ama 10 gündür geçmiyor bugün adetimin 6.günü test negatif çok detaylı anlattım ama yardımcı olun üstüne görme olsa negatif çıkar mıydı test yada ilişli korunmalı olarak 22 ekimde oldu en son ve tam günümde 9 kasımda regl oldum hep 33 günde oluyorum yani son ilişkiden 18 gün sonra regl olup test negatif çıktıysa hala hamilelik ihtimalim vsr mıdır?