2 ay adet görmüşsün zaten yoktur gebelik falan bence buraya yazmadan önce bi araştırın bukadar saçma şeyler yazmayin
5 kere olunca da beşiz mi3 kere birlikte olunca üçüz bebek oluyor diye biliyorum ben
5 kere olunca da beşiz mi
Güzelim 2 kere adet görmüşsün test de negatif yani daha ne olması lazım ikna olman için? Bir daha bu işlere kalkismayin ya da korunun yazık etme kendine
Ciddi mi? Adet olmussunuz hamilemiyim diyorsunuz bu mu ciddi? Sinir oluyorum bu konulara. Bu sayfa da zevkleri uğruna ilişkiye bile tam girmeden ustune birde adet görüp halen hamilemiyim diyenleri gorunce gercekten sinir oluyorum yapma o zaman ya da korun prezervatif denilen birsey var alirsin korunursun dalga gecer gibi adet oldum yok ucu girdi hamilemiyim diye sormazsın madem merak ediyorsun git test yap hadi hamilesin ne olacak bu defa da kurtaj olacagim ama korkuyorum diye mi konu açacaksın?Şurda ciddi bişey sorduk bu nasıl muamele?
+1Hayır birde günahına bu kadar insanı neden şahit tutuyorsun. Öbür tarafta anan baban evlenirsen kocan hepsi hepsi öğrenecek neler yaptığını çünkü koskoca kk yı şahit tuttun. Merak edip açıyorum konuyu bi bakıyorum erkek arkadaşı ile zevk yaşayıp sonucunda karnın 'da bebek var mi diye korkudan buraya yazan genç kızlar. Okumak zorundamıyım? Inanın sıkıldım artık bu genç kızların savrulup gitmesinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?