- Emoji Skoru
- 649
- Puanlar
- 33
- Konu Sahibi married_woman
-
Inşallah canim cumartesi gunu vercem.artik birgün sabredeyim eşime supriz yapcam diye demedim cok zor gidiorum kan aldırmayaDaha yeni olduğu için olabilir inşallah hamilesindir tekrar 2 gün sonra veya yarın ver artış varsa hamilesindir
Ay canim bence hamilesiin:)Kizlar catlatma iğnesinin 13.gunu kanda bthcg 6.17 şehirdışına çıkmak zorunda kalınca kendi doktorumla görüşemedim acildeki doktor hamile olabilirsin 2 gun sonra tekrarlayalım dedi 6.17 cok mu düşük adetime 4 gun var ve şüpheli ilişkim 9 gün önce oldu
İnşallah hamilesindir bayram hediyesi olur sizin için canımInşallah canim cumartesi gunu vercem.artik birgün sabredeyim eşime supriz yapcam diye demedim cok zor gidiorum kan aldırmaya
Kizzz sen hamilemisin rabisssİnşallah hamilesindir bayram hediyesi olur sizin için canım
EveeeetKizzz sen hamilemisin rabisss
Ayy kuzucum cook sevindimm yaEveeeet4 gün günüm geçti yarın kan sonucumu alcam 3 kez test yaptım pozitif adetim 2.5 gün sürdü 10 gün sonra 3 gün kahve lekem oldu
Saolasın canımm allah razı olsun inşallah sende güzel haber alırsın kızzz çok sevinirim ederim tabi duaaAyy kuzucum cook sevindimm yadarisiii bize insalllahhh banada dua et 6günüm varr. Klomen catlama ignesi oldum bu ay
Allah razi olsun canim benim.. Saglicakla al insallah kucaginaSaolasın canımm allah razı olsun inşallah sende güzel haber alırsın kızzz çok sevinirim ederim tabi duaa
Aminnnn inşallah canımm rabbim büyük güzelce bebişimi alırım inşallah kucağımaAllah razi olsun canim benim.. Saglicakla al insallah kucagina
Inşallah kuzum dün senin icin ozel dua ettim insallah sende hamiledirsin :)Ay canim bence hamilesiin:)
Inşallah canim bi yandan fazla.heveslenmek istemiyorum bi yandan da plan yapıyorum soyle söylerim boyle söylerim die cok arada kaldım cumartesi sabah insallah tekrar gidcegim dryeİnşallah hamilesindir bayram hediyesi olur sizin için canım
Kızz korkma nasipse inşallaahh olur sen dua et bolca inşallah vardır ya kocanla sana bayram hediyesi olur ben bolca dua ettim babalar gününde eşime hediye olsun diye öylede oldu allaha şükürInşallah canim bi yandan fazla.heveslenmek istemiyorum bi yandan da plan yapıyorum soyle söylerim boyle söylerim die cok arada kaldım cumartesi sabah insallah tekrar gidcegim drye
Bende cok.dua ettim canim halada ediyorum.insallah sağlıklı hayirli bir evladım olur hamileyimdir esim cok istiyor ona bayram şekeri olarak veririm haberi :)Kızz korkma nasipse inşallaahh olur sen dua et bolca inşallah vardır ya kocanla sana bayram hediyesi olur ben bolca dua ettim babalar gününde eşime hediye olsun diye öylede oldu allaha şükür
Allah senden razi olsun caniimm :) rabbiiim dualarimizi kabul eylesin...Inşallah kuzum dün senin icin ozel dua ettim insallah sende hamiledirsin :)
Ayayayyy nasıl güzel olur inşaaallah kız çook sevinirim vallahi bayramınız çok güzel geçer ben yarın kan sonucumu alcam iyice kesinleşicek inşallah bayramımız daha güzel olcak sağlıklı bir gebeliğim olur inşallahBende cok.dua ettim canim halada ediyorum.insallah sağlıklı hayirli bir evladım olur hamileyimdir esim cok istiyor ona bayram şekeri olarak veririm haberi :)
Amin canim amin.. ..Allah senden razi olsun caniimm :) rabbiiim dualarimizi kabul eylesin...
Ne guzel canim insallah iyi geçer gebeliğin sorunsuz bir sekildr kucağına almayı nasip etsin ALLAH im bende hayirlisiyla yarını bi geçirsem cok merak ediyorum artacak miAyayayyy nasıl güzel olur inşaaallah kız çook sevinirim vallahi bayramınız çok güzel geçer ben yarın kan sonucumu alcam iyice kesinleşicek inşallah bayramımız daha güzel olcak sağlıklı bir gebeliğim olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?