Hamile miyim?

yalnizim35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
221
Puanlar
103
Selam arkadaslar
5 yıl aradan sonra aranıza geri döndüm. 5 yıl önce tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım ve bir kızım var Allah şükürler olsun. Bugün adetimin 3 gün geciktiğini farkettim ve test yaptım. Çift çizgiyi görsem de inanamıyorum. 7 ay önce bir düşük yapmıştım ve bu seferde tedavisiz hamile kaldım ve şoktayım. Allahım dileyen herkese yaşatsın bu duyguyu..

Eklentiler

• IMG_5708.JPG
    IMG_5708.JPG
    34,9 KB · Görüntüleme: 198
Bence sürpriz bebek geliyor inşaallah..Siz şok olmaya devam edin birde bakmışsınız doguvermis:)

Ben tam yine kendini vakum sanan, erkek arkadaşım şurama şey etti de şöyle oldu da diyen bi kızın açtığı konu sanmıştım kiii güzel haber :))) hayırlı olsun sağlıkla doğsun sağlıkla yaşasın

Ayyy, anali babali saglikla buyutursun insallah canim. Hamilesin hamile :D cok mutlu oldum bana ne oluyosa artik :)

Hepinize ayrı yarı çok teşekkür ediyorum, ilk defa gebelik testi yaptım ve emin olamıyorum. Kızımda hastanede kan testiyle öğrenmiştik, düşüğümde zaten kan testiydi. Yani testin yanılma payınolmaz dimi.

Hepinize ayrı yarı çok teşekkür ediyorum, ilk defa gebelik testi yaptım ve emin olamıyorum. Kızımda hastanede kan testiyle öğrenmiştik, düşüğümde zaten kan testiydi. Yani testin yanılma payınolmaz dimi.
Bu yanilma payi olamicak kadar net bence. Bence tabi. Yinede istersen kan testide yaptir ama ben derim ki simdiden basla aşermeye, naz yapmaya. Ay ben pek bi mutlu oldum :D bugun gordugum en guzel konu bu oldu

Mucize gerçekleşmiş şükürler olsun Rabbime. . bizede dua edin nolur siz çok iyi anlarsınız olmayan ın halinden. .
2 buçuk senedir bekliyoruz. . hiç bir sorun yok ama olmuyor. .
psikolojik çok istediğimiz için olmuyor diye düşünüyorum. .
Rabbim herkese mucize yi yasatsin şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine. .
lütfen bizede dua edin. ..
Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah. ..

Sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Hayırlı olsun :)

Mucize gerçekleşmiş şükürler olsun Rabbime. . bizede dua edin nolur siz çok iyi anlarsınız olmayan ın halinden. .
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah sağlıklı sıhhatli :dua:

Bu yanilma payi olamicak kadar net bence. Bence tabi. Yinede istersen kan testide yaptir ama ben derim ki simdiden basla aşermeye, naz yapmaya. Ay ben pek bi mutlu oldum :KK70: bugun gordugum en guzel konu bu oldu
İnanın ben de 2 saattir şoku atlatamadım. Yurt dışına taşındık ve eşim 1 hafta iş seyahatinde malesef o olmadan dr gitme imlanım yok. 1 hafta beklemem gerekecek. Geçen hafta türkiyedeydik ve dondurulmuş dmbriyolarımızın transferi için dr ile görüşmeye gittik ağıstos ayında işlemlere başlayacaktık ama şuan inanamıyorum .. Allahım tüm isteyenlere versin inşallah kesinlikle umudunuzu kaybetmeyin..

Hayırlı olsun bebis geliyor
Ay darısı başıma (ikinci)

İnanın ben de 2 saattir şoku atlatamadım. Yurt dışına taşındık ve eşim 1 hafta iş seyahatinde malesef o olmadan dr gitme imlanım yok. 1 hafta beklemem gerekecek. Geçen hafta türkiyedeydik ve dondurulmuş dmbriyolarımızın transferi için dr ile görüşmeye gittik ağıstos ayında işlemlere başlayacaktık ama şuan inanamıyorum .. Allahım tüm isteyenlere versin inşallah kesinlikle umudunuzu kaybetmeyin..
Ayy tüylerim diken diken oldu :KK200:
Eşinize verdiniz mi müjdeli haberi:anneadayı:

Amiiiinnnnn... Bence dualarin kabul olmus, tedaviye gerek kalmadan Allah'im nasip etmis size. Mujdeyi vermek icin 1hafta daha beklicen, heyecanli bekleyissss :))

Dualarım her zaman sadece kendime değil tüm isteyenleredir. Umarım en kısa zamanda siz de kavusursunuz yavrunuza. Sadece şunu unutmayın tüm mesele beyinde bitiyor, stresi atınca eminimolacaktır. Biz bu ay dondurulmuşlar için tedaviye başlayacaktık yani hiç kafama takmıyordum ve allahım nasip etti şükür..

Back