Kasıklarım arıyor biden agır gelp gidiyor akıntı varYakinnda kadn dgm varsa acille bak bakalm aliyolar bazen 2 saate cıkıyo ama uzaksa kendini yorma hc sabret 1 gunagrin sancn bisey varsa soylersin pozitif cıktı testm gebelik şüphem var tedirgin oldum dersin bende merak ettm simdi
Rabbim herkse göstersin insallahtebriklerbelki ben hic goremeyecegim o iki çizgiyi ama burada boyle gorunce cok hoşuma gidiyor
Kasiklarimda agri var de alirlar belki yine de sen bilirsinKasıklarım arıyor biden agır gelp gidiyor akıntı var
Ah daha neler olacak ne değişikliklerKasıklarım birden agrı giriyor bacalrım arıyor gögüs lerim cok hassas ve damarları belli oluyor
Tedbirini al yine ağır kaldırma. Silik çıktığı gün 72 çıktı benim kan. Çıkar varsaCalsıyor um Bi sıkıntı olurmu bide kanda hemen cıkarmı
Tebrikler canım sen de hamilesin kanla netleştir in şa AllahBugun qaptim hemen cikti adetim 1 gun gecikti sizde hamilemiyim
Hayırlı olsun canmEvet testim pozitif cık 175.57 herkese Jersey İcin tesekkür ederim
Tesekkür ederim iyiki varsınızHayırlı olsun canm
Belirtileriniz oldu mu hicCok merak ediyorum adet günümdeyim bugun ama olmadım hala yorumlarınızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?