Eğer ilk 10 dakika içinde çıktıysa tebrikler o zaman hamilesinizCok merak ediyorum adet günümdeyim bugun ama olmadım hala yorumlarınızı bekliyorum
Evet hemen cıktı bardaktaSilik cizgn hemen mi cikti fotoyu acmadan belli oluyo var gibi hayırlı olsun
İnsallah vardır pazartesi kan vercem beklmedeyimmBenimde böyle çıkmıştı ama kan testi yaptırın siz yine de ne olur ne olmaz inşallah vardır
Calsıyor um Bi sıkıntı olurmu bide kanda hemen cıkarmıBenimde böyle çıktı. Var daha çok yeni kan ver
Evet hemen cıktı bardakta
Cok tesekkür ederim insallah kandada cıkarTeste göre hamilesinizhayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah
Kuzu varsa zaten ilk kana sonra idrara geciyo kan ver bakalm inşallah testinde cikan poztif kanda da cikarCalsıyor um Bi sıkıntı olurmu bide kanda hemen cıkarmı
İnsallah cok heyecanlıyım kandada cıkarmıEvet bence hamilesin, tebrikler
O zaman tebrikler hamilesiniz kanla netleştirinEvet 1 dk bile surmedi cıktı
İnsallah kardesim cok heyecanlıyım duramıyorum yerimde pazar ginleri kan verbliyorummmuKuzu varsa zaten ilk kana sonra idrara geciyo kan ver bakalm inşallah testinde cikan poztif kanda da cikar
Yakinnda kadn dgm varsa acille bak bakalm aliyolar bazen 2 saate cıkıyo ama uzaksa kendini yorma hc sabret 1 gunİnsallah kardesim cok heyecanlıyım duramıyorum yerimde pazar ginleri kan verbliyorummmu
Tabi kiİnsallah cok heyecanlıyım kandada cıkarmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?