Hamile miyim yoksa psikolojik olarak mı adet günüm gecikti?

biraz sert dille yazan bi arkadasa catmissin ama bi dusunsene yani surtunme yoluyla iliskiye giricek kadar bilinclisin ama uzerinde kiyafetler varken hamile kaldigini saniyosun. insan haliyle biraz sinirleniyo bu soruya. herkes yazmis ama ben de soyliyim hamile olman imkansiz. esofmanina zevk suyu bulasan arkadas da ayni sekilde. muhtemelen hamile miyim stresinden gecikiyo. o karnindaki gurultular da gazdir. sakin ol sabret gelir reglin.

sizler bu konuda tecrübeli insanlarsınız,evlisiniz ya da bebeğiniz var..çevremizdeki insanlarla bu tür şeyleri paylaşamadığımızdan,içimizdeki kuşku da bizi yiyip bitirdiğinden sizlere danışıyoruz..çok sert bir dille eleştirmek yerine biraz rahatlatıcı konuşmak daha makul bizim için..çünkü inanın psikolojimiz bozuk ve ne hissedeceğimizi şaşırmış durumdayız.

:):) senin psikolojin yanlış bişey yaptığını düşündüğün için bozulmuş canım mantıklı düşünürsen psikolojin yerine gelir

ben de 1 yıllık evliyim sağlıkçıyım ve geri çekme yöntemiyle korunuyoruz. şimdiye kadar hamile kalmadım. hamile kalmanın o kadar kolay bişey olmadığını anlatmak için söylüyorum bunları canım...

:):) senin psikolojin yanlış bişey yaptığını düşündüğün için bozulmuş canım mantıklı düşünürsen psikolojin yerine gelir

evet,yanlış birşey yaptım onun vicdan azabıda var bende..çok teşekkür ederim biraz olsun su serptiniz içime..yarın da bi gelse kan testimde bi çıksa ondan sonra günlerdir çekemediğim derin bir nefes çekicem

Bnce boşuna korkma imkansız arkadaşım sakın endişelenme.Belliki bu konularda fazla bilinçi değilsin ondan endişeleniyorsn senide anlıyorum.Ama bu şekilde hamile kalman imkansız rahat ol tamamen psikolojiktir.bu arada testte eğer 3 dk yı geçtiyse idrar içine işliyo ister istemez çizgi görmen normal olabilir endişelenme

buarada yaptigin hamilelik testi olduguna eminmisin benim bi arkadas hamilelik testi yapayim diye yumurtlama tetsi yapmisti hamileyim diye ortaligi ayaga kaldirmisti ama guruntularin gereksiz arkadaslardan bir tanesine sen herhalde her yaptigindan cok eminsin demissin günümnüzde internet var yaz arastir bak doktorlarin verdigi cvp lar bunlar arkadaslara katiliyorum korktugun icin endiselisin ama hamile olmadigindan emin ol simdiden o derin nefesi cek bence ve rahatla

evet birkaç dk. sonra görmeye başladım orada bir gölge gibi duruyordu..çok teşekkür ederim gerçekten:)

bak canıım sırf öyle düşündüğün için böyle diken üstündesin bide stresten gecikiyo bi arkadaşım vardı ünv. senin gibi her ay bi stres tedirginlik her ay hastanelere koşuyordu sonuç negatif....... beynin vücuduna hükmedebiliyor....

evet gebelik testi eminim..ama şu an aldım derin bir nefes:)çok teşekkürler

bu stres çok ama çok kötü birşeymiş..birdaha asla..yarın sonucumu öğrenip size yazıcam,hepiniz çok sağolun yardım ve düşüncelerini paylaştığınız için:)

canım benim boşalma felan olmadı işte ama korktum yinede hamilelik belirtilerini gösterince göğüslerim şuan şiş ve uçlarında beyaz beyaz sivilce gibi şeyler çıktı ve çok hassas göğüslerim dokunamıyorum bile adette olamayınca çok korktum ve hala olmadım bakalım doktor bi laç vermişti ilacı kesince 2-3 gün içinde adet oluyorsun onu içtim bikaç gün kullanıcam inş gelir

teşekkür ederim ama inan böyle bi durumda alay konusu olmak beni dahada strese soktu..zaten gerginim biliyorum mümkün olmadığını mantıken düşündüğümde imkanı yok diyorum ama böyle ciddi bi konuda mantıklı düşünemiyorsun bende size danışmak istedim hepsi bu

bu stres çok ama çok kötü birşeymiş..birdaha asla..yarın sonucumu öğrenip size yazıcam,hepiniz çok sağolun yardım ve düşüncelerini paylaştığınız için:)

stres ve şüphe insanı yiyip bitiriyor ya helede benim gibi paranoyak olunca artık resmen kendimi dinler olmuştum içimde bişi kımıldadı Allah'ım napıcam falan komik gelicek ama böyleydim yani saolsun arkadaşlar biraz olsun rahatlattı..

teşekkür ederim paylaşımınız için :) internette araştırmıştım ve sürtünme yoluylada hamile kalmanın mümkün olduğunu okuduğumda dahada panik oldum herşey üst üste geldi işte adetim gecikti iştahım açıldı kilo aldım bide üşütüp karnım şişince kafayı yeme derecesine gelmiştim ama herkezden aynı şeyleri duymak rahatlattı..doktor kist olduğunu söylemişti ve bi ilaç verdi adetin tarihini değiştirmek içinde kullanılıyormuş ilacı kesince 2-3 gün içinde adet oluyorsun ondan içiyorum umarım faydası olur...

tam bir ilişkiye girmemişssin, bide üzerinizde kiyafetler varmış, mümkün degil hamile olman rahat ol,

haklısın gerçekten ama diyorum ya böyle bi durumda mantığını yitiyor insan..ilk etapta alaycı bi yaklaşımla karşılaşınca parladım birden özür dilerim nişanlımlada kaç gündür tartışıyorduk bu konu yüzünden ama rahatlayınca aramız düzeldi..o psikoloji bambaşka gerçekten kendimi dinler olmuştum resmen yaptığım evet yanlış ama korkusu yetti..

tam bir ilişkiye girmemişssin, bide üzerinizde kiyafetler varmış, mümkün degil hamile olman rahat ol,

teşekkür ederim peki bu belirtiler neyin nesi göğüslerim çok hassas dokunamıyorum bile etrafında beyaz beyaz sivilce gibi şeyler çıktı ve çok şişkinler ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…