sizler bu konuda tecrübeli insanlarsınız,evlisiniz ya da bebeğiniz var..çevremizdeki insanlarla bu tür şeyleri paylaşamadığımızdan,içimizdeki kuşku da bizi yiyip bitirdiğinden sizlere danışıyoruz..çok sert bir dille eleştirmek yerine biraz rahatlatıcı konuşmak daha makul bizim için..çünkü inanın psikolojimiz bozuk ve ne hissedeceğimizi şaşırmış durumdayız.
:):) senin psikolojin yanlış bişey yaptığını düşündüğün için bozulmuş canım mantıklı düşünürsen psikolojin yerine gelir
merve_26 aynı şeyi ben de yaşadım ve eşofmanımın üstüne ıslaklık geçti,hemen üstümü değiştirdim.ıslaklık tenime değmedi.şimdi adetimin olması gereken günün üzerinden 19 gün geçti.2 kere idrar testi yaptım biri negatif çıktı,ikincisini 2 gün önce yaptım,daha duyarlı bir testti ve çok çok açık renk bir çizgi görüyorum,gölge gibi..çok korkuyorum.bu şekilde gebe kalmış olmam mümkün mü,çıldırmak üzereyim lütfen yardım edin
Bnce boşuna korkma imkansız arkadaşım sakın endişelenme.Belliki bu konularda fazla bilinçi değilsin ondan endişeleniyorsn senide anlıyorum.Ama bu şekilde hamile kalman imkansız rahat ol tamamen psikolojiktir.bu arada testte eğer 3 dk yı geçtiyse idrar içine işliyo ister istemez çizgi görmen normal olabilir endişelenme
evet,yanlış birşey yaptım onun vicdan azabıda var bende..çok teşekkür ederim biraz olsun su serptiniz içime..yarın da bi gelse kan testimde bi çıksa ondan sonra günlerdir çekemediğim derin bir nefes çekicem
buarada yaptigin hamilelik testi olduguna eminmisin benim bi arkadas hamilelik testi yapayim diye yumurtlama tetsi yapmistihamileyim diye ortaligi ayaga kaldirmisti ama guruntularin gereksiz arkadaslardan bir tanesine sen herhalde her yaptigindan cok eminsin demissin günümnüzde internet var yaz arastir bak doktorlarin verdigi cvp lar bunlar arkadaslara katiliyorum korktugun icin endiselisin ama hamile olmadigindan emin ol simdiden o derin nefesi cek bence ve rahatla
bak canıım sırf öyle düşündüğün için böyle diken üstündesin bide stresten gecikiyo bi arkadaşım vardı ünv. senin gibi her ay bi stres tedirginlik her ay hastanelere koşuyordu sonuç negatif....... beynin vücuduna hükmedebiliyor....
merve_26 aynı şeyi ben de yaşadım ve eşofmanımın üstüne ıslaklık geçti,hemen üstümü değiştirdim.ıslaklık tenime değmedi.şimdi adetimin olması gereken günün üzerinden 19 gün geçti.2 kere idrar testi yaptım biri negatif çıktı,ikincisini 2 gün önce yaptım,daha duyarlı bir testti ve çok çok açık renk bir çizgi görüyorum,gölge gibi..çok korkuyorum.bu şekilde gebe kalmış olmam mümkün mü,çıldırmak üzereyim lütfen yardım edin
biraz sert dille yazan bi arkadasa catmissin ama bi dusunsene yani surtunme yoluyla iliskiye giricek kadar bilinclisin ama uzerinde kiyafetler varken hamile kaldigini saniyosun. insan haliyle biraz sinirleniyo bu soruya. herkes yazmis ama ben de soyliyim hamile olman imkansiz. esofmanina zevk suyu bulasan arkadas da ayni sekilde. muhtemelen hamile miyim stresinden gecikiyo. o karnindaki gurultular da gazdir. sakin ol sabret gelir reglin.
bu stres çok ama çok kötü birşeymiş..birdaha asla..yarın sonucumu öğrenip size yazıcam,hepiniz çok sağolun yardım ve düşüncelerini paylaştığınız için:)
ben de 1 yıllık evliyim sağlıkçıyım ve geri çekme yöntemiyle korunuyoruz. şimdiye kadar hamile kalmadım. hamile kalmanın o kadar kolay bişey olmadığını anlatmak için söylüyorum bunları canım...
merhaba nişanlımla yüzeysel yani sürtünme yoluyla ilişkiye girdik..ama üzerimizde kıyafetler vardı ve üzerime boşalma falan olmadı fakat zevk suyunun temas etmiş olmasından korkuyorum..adet olamıyorum idrar testinde sonuç negatif kan testide yaptırdım oda negatif <0.01 fakat göğüslerimde ağrı ve kasıklarımda dolgunluk hissi var karnımda acayip şişlik hissediyorum ve iştahımda açıldı..sizce hamilemiyim yoksa psikolojik olarak mı adetim gecikti ki zaten adet düzensizliği yaşıyorum..bu yaşadıklarım adet belirtilerimi..?yoksa üşüttüğüm için mi adetim gelmiyor olabilir mi? yardımcı olursanız sevinirim..
bak canım böyle tepki veriyosun ama bi düşün allah aşkına kaç kişi çamaşırının üzerinden hamile kalabilir biraz mantıklı olun içine boşalıp hamile kalamayan o kdar çok insan varki çamaşırının üzerinden hamile kalırsan nişanlın mucezevi bişey yapmış olacak sen tedirginsin çünkü yanlış birşey yaptın toplumumuzca bu kişiye göre değişir bence bir insanın sevdiğiyle yakınlaşması kötü değil gayet iyi bişey neyse strestendir senin gecikmen demek istediğim şu ki tedirgin olucaksan yapma yapcaksanda küçücük bişeyde bu kadar ayaklanma.......
tam bir ilişkiye girmemişssin, bide üzerinizde kiyafetler varmış, mümkün degil hamile olman rahat ol,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?